Van een mislukte transfer gesproken: in januari naar JPL gekomen, maar hij speelde om diverse redenen nog geen seconde

Timothy Collard
Timothy Collard
| 1 reacties
Van een mislukte transfer gesproken: in januari naar JPL gekomen, maar hij speelde om diverse redenen nog geen seconde
Foto: © photonews

Halsoverkop iemand aantrekken om de concurrentie in de kern snel nog wat aan te scherpen, het is een vaak voorkomend fenomeen tijdens de wintermercato. Bij KVC Westerlo haalden ze bijvoorbeeld Igor Lolo in huis, al speelde die nog geen seconde.

  • Niet meteen speelgerechtigd

In eerste instantie sleepte de transfer van Lolo even aan, omdat hij nog enkele zaken moest regelen met zijn vorige club, het Russische FK Rostov. begin februari was de verdediger nog niet speelgerechtigd voor Westerlo.

  • Onder andere naam in actie bij de beloften?

Hoewel hij nog niet speelgerechtigd was, zou Lolo eind januari al meegespeeld hebben bij de beloften van Westel, en dat onder een andere naam. De club sprak die berichten steeds tegen, maar Lolo zou zelf wél aangegeven hebben dat hij 70 minuten meespeelde bij de beloften.

  • Blessure opgelopen

Tot overmaat van ramp liep de speler een knieblessure op in de bewuste beloftenwedstrijd. En met die blessure sukkelt Lolo nu nog steeds. Hij speelde tot dusver nog geen seconde voor de rode lantaarn.

  • Nog steeds aan het revalideren

En de kans is vrij groot dat daar geen verandering meer in komt. De 33-jarige Ivoriaan staat nog steeds aan de kant met een scheurtje in de mediale band van zijn knie. Hij revalideert momenteel en zal ook de laatste wedstrijd van de reguliere competitie tegen Waasland-Beveren aan zijn neus voorbij zien gaan.

  • Seizoen voorbij?

Als Westerlo op de 15e of 16e plaats eindigt, dan zal Lolo dit seizoen geen seconde in actie gekomen zijn voor zijn nieuwe club. Brute pech voor de Kemphanen, die zich zonder twijfel meer hadden voorgesteld bij de transfer van de ex-speler van Beerschot, Genk en Monaco.

  • Of toch nog in play-off 2?

Al bestaat er natuurlijk nog steeds een scenario waarbij Westerlo wint van Waasland-Beveren en het op de 14e plek eindigt. En wie weet zien we Lolo dan wel nog terug in play-off 2. Hoop doet leven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties