Bestuur van RC Genk krijgt volle laag: "Janssens en De Condé zijn twee slampampers die te laf zijn om hun verantwoordelijkheid te nemen"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 33 reacties
Bestuur van RC Genk krijgt volle laag: "Janssens en De Condé zijn twee slampampers die te laf zijn om hun verantwoordelijkheid te nemen"
Foto: © photonews

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Vorig seizoen was er het onslag van Peter Maes en nu heeft RC Genk dus ook zijn opvolger Albert Stuivenberg op de keien gezet. In 'VTM Stadion' lieten analisten Herman Brusselmans en Johan Boskamp hun licht schijnen over de exit van de Nederlandse coach en ze schieten met scherp op het bestuur.

Johan Boskamp vindt dat niet alleen coach Stuivenberg verantwoordelijk is voor de sportieve malaise: "Patrick Janssens en Dimitri de Condé hebben helemaal geen commentaar gegeven, dat vind ik laf. Eerst gooien ze Peter Maes buiten - waarom is mij nog steeds een raadsel - en nu doen ze hetzelfde met Stuivenberg. Zij moeten ook hun verantwoordelijkheid nemen, die voorzitter (Peter Croonen, red.) mag daar ook eens iets over zeggen."

'Bossie' wist afgelopen zaterdag ook niet wat hij zag in de Luminus Arena: "Het sein werd al gegeven door de fans want voor de match tegen Eupen zat er zó weinig volk op de tribunes. Dan moet je toch eens gaan nadenken of je wel goed bezig bent. Ik snap ook niet dat ze voor het seizoen durfden te zeggen dat ze gingen meedoen voor de titel of de top-3, dat slaat nergens op."



Schrijver en voetbalfanaat Herman Brusselmans is evenmin mals voor de bestuurstop: "Janssens en De Condé, dat zijn twee slampampers. Die Janssens zat eerst in de reclamepolitiek, nu is het een voetbalman. De Condé is ook zo 'enen', dat zijn twee slampampers die inderdaad te laf zijn om nu hun verantwoordelijkheid te nemen en iets te zeggen over Stuivenberg zijn ontslag."

Brusselmans ziet ook een algemene tendens: "Het is niet de schuld van de coach dat de club niet stabiel is, maar wel van zulke mannen die in het voetbal niks te zoeken hebben. Al 9 trainers op straat gezet in onze competitie, dat zegt toch genoeg? Het is te belachelijk voor woorden. Het haalt allemaal niks uit. Nu gaan ze waarschijnlijk weer iemand halen die elders ontslagen werd of zonder werk zit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties