Reactie Boussaid was hét lichtpunt bij Lierse: "Op het veld mag je niet denken aan die problemen, anders kan je niet presteren"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Lier
| 5 reacties
Boussaid was hét lichtpunt bij Lierse: "Op het veld mag je niet denken aan die problemen, anders kan je niet presteren"
Foto: © photonews

Veel speelkansen kreeg hij dit seizoen niet, maar tegen OHL was Othamane Boussaid een echte wervelwind. Hij zorgde constant voor problemen achterin bij de Leuvenaars. De winger van Lierse was achteraf dan ook tevreden over zijn prestatie.

“Het was een heel leuke match. Het was mijn vierde basisplaats op een rij ook, dus had ik veel vertrouwen”, aldus de winger. “Als ik vertrouwen heb, kan ik ook meer doen op het veld.” Al kwam hij er pas in de tweede helft écht door.

“Het was niet makkelijk in het begin, want OHL zette een goed blok neer. Maar daarna was er meer beweging bij ons en kon ik ook even wisselen met Yvan Yagan. Ik kan mijn acties zowel links als rechts maken.”

Ik weet niet wat er maandag gaat gebeuren

-Othamane Boussaid

Je vraagt je af waarom deze jongen in de competitie zo weinig in actie kwam. “Ik krijg nu meer minuten in play-off 2. Ik kan me bewijzen tegen zowel eersteklassers als tweedeklassers.” Maandag kan zijn avontuur in play-off 2 zomaar gedaan zijn, dan moet Lierse naar het BAS. “Ik weet niet wat er gaat gebeuren. Op het veld denk ik ook niet wat er gebeurt naast het veld. Gewoon drie punten pakken, is altijd de bedoeling. Als je aan randzaken gaat denken, kan je niet presteren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties