Van deze spelers verwachten we volgend seizoen meer

Van deze spelers verwachten we volgend seizoen meer

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is niet makkelijk om altijd te voldoen aan de hoge verwachtingen. Sommige spelers moeten dit seizoen tonen dat ze een meerwaarde kunnen betekenen voor hun ploeg.

Roman Bezus (KAA Gent)

Roman Bezus was een van de beste spelers bij een goed draaiend STVV. In de winterstop verliet hij de Truienaars voor een overstap naar AA Gent. Hoewel hij Play Off I haalde, werd de overstap niet echt een succes. In de voorbereiding kreeg Bezus dan toch volop kansen van Thorup. Kan hij dit seizoen doorbreken? 

Massimo Bruno (Sporting Charleroi)

Massimo Bruno kreeg het afgelopen seizoen met heel wat kritiek af te rekenen. Nochtans kende hij verzachtende omstandigheden: hij kwam aan met te weinig ritme en moest wennen aan het defensieve werk. Bruno zat veel op de bank, maar in de voorbereiding speelde hij echt goed onder Belhocine. Als Bruno het nodige vertrouwen kan opdoen dan heeft Charleroi er een uitstekende flankspeler bij. 

Peter Zulj (Anderlecht)

Hoewel hij na nauwelijks een half jaar alweer leek te mogen vertrekken, besloot Kompany hem toch nieuwe kansen te geven. Na een zwak half jaar moet hij nu laten zien wat hij waard is. Hij zal zeker in het seizoensbegin kansen krijgen en het is aan hem om die te grijpen. 

Maxime Lestienne (Standard)

Toen Lestienne vorige zomer bij Standard tekende, wisten ze dat het een tijd ging duren tot hij zijn oude vorm zou terugvinden. Een seizoen later is het de vraag of die vorm er nog wel in zit. Voorlopig mist hij de regelmaat om echt bepalend te zijn voor de Rouches. Het volgende seizoen zal hij het geduld van Preud'homme moeten belonen.

Omar Govea (Zulte Waregem)

Omar Govea veranderde dan wel van club, maar de verwachtingen zullen er niet minder om zijn. De spelstijl van Govea past meer bij de filosofie van Dury dus wie weet staat hij wel voor het seizoen van de grote doorbraak. 

Ook te volgen : Giorgi Chakvetadze, Ryota Morioka, Obbi Oularé, Alexis Saelemaekers, Dylan De Belder ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties