Marc Degryse spreekt klare taal na domper voor Antwerp: "Dat mogen ze zichzelf verwijten"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
Marc Degryse spreekt klare taal na domper voor Antwerp: "Dat mogen ze zichzelf verwijten"
Foto: © photonews

Antwerp verloor woensdagavond nipt met 2-3 van Shakhtar Donetsk. De Great Old zag een 2-0 voorsprong ontnomen worden. Toby Alderweireld trapte in de laatste seconden een penalty naast.

Marc Degryse lijkt te weten wat Antwerp zichzelf mag aantrekken na deze wedstrijd. "Antwerp mag zich verwijten dat het na de rust niet dominanter probeerde te zijn. Ik miste toen een nummer tien op het middenveld die onder druk van de tegenstander de bal naar zich toetrekt. Ekkelenkamp deed dat onvoldoende", vertelde hij bij Het Laatste Nieuws.

"Van Bommel probeerde met Valencia de match te doen kantelen, maar hij viel niet overtuigend in. De slotzet van Alderweireld in de aanval pakte nog goed uit, maar het toont de beperkingen van de bank aan", gaat Degryse verder.

Toby Alderweireld kon in de laatste seconden de 3-3 op het scorebord zetten, maar trapte zijn strafschop naast. "De gemiste strafschop van Toby staat ook symbool voor die tweede helft en die eerdere twee gemiste strafschoppen van Janssen tegen RWDM. Het is nu wel Toby die trapte, maar ineens zag ik ook de twijfel op zijn gezicht."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties