'Kassa kassa voor Anderlecht: miljoenenboden op komst voor sterkhouder'

'Kassa kassa voor Anderlecht: miljoenenboden op komst voor sterkhouder'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zeno Debast kan tegen Engeland mogelijk een nieuwe stap zetten in zijn ontwikkeling als speler. Mogelijk speelt hij die interland naast Jan Vertonghen. De jongeling lijkt stilaan klaar om grote stappen te zetten.

Zeno Debast en RSC Anderlecht? Dat lijkt een aflopend verhaal. Bij paars-wit zijn ze er ondertussen ook van overtuigd dat de centrale verdediger wel eens onhoudbaar zou kunnen zijn. En dus moet er gezocht worden naar opvolging.

Volgens La Dernière Heure is de kans dat Debast deze zomer van ploeg zal veranderen immens groot en maakt niemand zich nog illusies binnen Anderlecht dat de Rode Duivel volgend seizoen nog in het Lotto Park speelt.

Deman Olivier - Debast Zeno
© photonews

Aan aandacht voor de jongeling geen gebrek. PSV is al langer dan vandaag geïnteresseerd in Debast, ook Eintracht Frankfurt en Villarreal staan op de lijst met clubs die azen op de jongeling. De match tegen Engeland kan voor Debast dan ook van belang zijn.

Kassa kassa voor RSC Anderlecht voor Debast op komst?

Als hij tegen Engeland opnieuw toont dat hij stilaan klaar is voor de Europese top, dan kan hij zijn marktwaarde nog wat extra opvijzelen.

Momenteel staat zijn marktwaarde volgens Transfermarkt op liefst vijftien miljoen euro. Voor paars-wit zou het dus sowieso kassa kassa kunnen zijn als ze hem deze zomer verkopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties