Groep A: Olympiakos verrast Juventus, Atlético wervelt

Olympiakos blijft een moeilijk te kloppen ploeg. Dat ondervond nu ook Juventus, dat met 1-0 de boot inging. Atlético pakte dan weer een ruime zege tegen Malmö.

Olympiakos 1-0 Juventus

Na twee speeldagen stond alles gelijk in groep A en een overwinning was dan ook goud waard voor Olympiakos. De Grieken slaagden in hun opzet, want ze versloegen Juventus met het kleinste verschil. Dat hadden ze te danken aan een doelpunt van Kasami. Al was ook de rol van een uitstekend keepende doelman Roberto niet te onderschatten.

Atlético Madrid 5-0 Malmö

Veel minder spanning was er in Madrid. Aan de pauze konden de Zweden nog een stunt ambiëren, maar in de tweede helft werd die droom snel aan diggelen getrapt. Het begon met de treffer van Koke in de 48e minuut. Net voorbij het uur maakten de colchoneros het helemaal af. Mandzukic en Griezmann toonden waarvoor ze gehaald werden door Atlético: scoren. In het slot van de wedstrijd pikten ook Godin en invaller Cerci nog hun doelpuntje mee. 5-0, een al te zwaar verdict voor de bezoekers.