eupEupen
kvmKV Mechelen
Datum: 11/01/2006 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 13
Stadion: Kehrweg Stadion
KV Mechelen geeft punten weer weg
Jimmy Wouters
| 0 reacties
KV Mechelen geeft punten weer weg
Foto: © SC

KV Mechelen heeft net als afgelopen weekend de punten in de slotfase weer weggegeven. In Eupen bleef geel-rood steken op een 1-1 gelijkspel. 

Het was woensdagavond bijzonder moeilijk voetballen op de zompige grasmat aan de Kehrweg. Eupen wist aanvankelijk het beste om te gaan met de verzopen grasmat. De ploeg had aanvankelijk iets meer veldoverwicht zonder echt dominerend te zijn. Veel meer dan wat halve kansjes kregen de supporters dan ook niet te zien. Het was vooral Gillet die voor de meeste dreiging wist te zorgen. De eerste echt goede mogelijkheid voor KV Mechelen was al meteen raak. Iets over het halfuur zette Thys zich goed door en bediende de sterk spelende Masina, die de 0-1 tussenstand op de bordjes prikte. Eupen was na dat doelpunt van slag, maar Mechelen slaagde er niet meer in de score uit te diepen.

De tweede helft was eigenlijk niet veel waard. KV Mechelen controleerde rustig de partij, want Eupen was niet in staat om voor dreiging te zorgen. KV probeerde wel nog op de counter op 0-2 te komen, maar vrijwel iedere tegenaanval werd onnauwkeurig uitgevoerd. De wedstrijd leek op 0-1 te eindigen, totdat de verdeding van KV besloot de overwinning weg te geven. Na bijzonder knullig uitvoetballen kon Bongard de bal voor doel gooien. Daar stond Gillet die er met een duiker 1-1 van maakte. In de slotminuut zette Eupen door en trof zelfs nog tot tweemaal toe de paal.  [AN]