geeASV Geel
kvkKV Kortrijk
1-0
2-0
Datum: 28/01/2006 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 20
Stadion: De Leunen
Geel wint in eigen stadion van KV Kortrijk
Giovanny Saelens
| 0 reacties
Geel wint in eigen stadion van KV Kortrijk
Foto: © SC

Zaterdagavond moest KV Kortrijk naar de Kempen om te spelen tegen Verbroedering Geel. KV Kortrijk keerde terug zonder punten. Geel had genoeg aan twee doelpunten om de punten thuis te houden.

KV Kortrijk begon heviger aan de wedstrijd dan Verbroedering Geel. De combinaties lukten beter bij KV Kortrijk in het eerste kwartier. Ondanks het goede spel kwamen er geen echte kansen. 
Daarna kon ook Geel wat beter in de wedstrijd komen, maar ook daar was het wachten op kansen. De eerste echte kans voor Geel was raak. Coomans scoorde de openingstreffer. De beste kans aan de overkant was voor Nicolas Gezelle. Hij kon zijn schot niet laag houden. De ruststand was 1-0. 

In de tweede helft kon KV Kortrijk niet veel meer terugdoen tegen het machtige Geel. De verdediging stond te wankelen zonder de geblesseerde Chen. Op het middenveld werd dan weer duidelijk hoe hard Makhloufi nodig is.
KV Kortrijk kreeg geen goede kansen meer. De score kon nog worden verdubbeld door opnieuw Coomans. Deze teleurstellende partij eindigde op 2-0. Geel was de beste ploeg, maar echt goede kansen kon het ook niet creƫren.