De eerste grote mogelijkheid is voor Beveren. Luciano Olguin kopt een uitstekende voorzet op de lat.

Vermeerbergen kopt een vrijschop een metertje naast.
10
Beveren drukt het meest in het openingskwartier.
15
Tweede grote mogelijkheid voor Beveren, opnieuw via Olguin. De aanvaller kan schieten, maar krijgt de bal niet binnen het kader. Weg kans.
19
Daar is Beveren opnieuw. Na een snelle aanval komt de bal bij De Munter, die Ristovic aan het werk zet. Ook in de rebound geraakt de bal er niet in.
23
Eerste grote kans voor Antwerp. Na een corner valt de bal voor de benen van Vukomanovic, die van dichtbij mist.
30
Antwerp komt nu toch wat meer piepen.
41
 Gele kaart voor Jasper Vermeerbergen

42
De partij is op dit moment vrij evenwichtig, echt grote kansen blijven echter al een tijdje uit.
44
Ondertussen heeft KV Oostende de leiding genomen op het veld van Lierse: 0-1.
45
In de blessuretijd van de eerste helft komt Traoré nog heel dicht bij de misschien wel verdiende 1-0. Hij kan de bal net niet in doel duwen.

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten bij een 0-0 stand. Na een leuk openingshalfuur zakte de wedstrijd helemaal weg. Het is uitkijken naar beterschap in de tweede helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We beginnen aan de tweede helft.
46
Vervangen Emmerik De Vriese
Ingevallen Zarko Jelicic

48
Coulibaly met een schot op doel, geen probleem voor Dantschotter.
49
Dantschotter komt opnieuw goed tussen, dit keer op een kopbal van Slovic. Antwerp is het best begonnen aan de tweede helft.
55
Een nieuwe goede mogelijkheid voor Frankel. De Antwerp-speler staat helemaal alleen vrij, maar is te verrast om de bal te kadreren.
65

Goal
Doelpunt van Luciano Olguin (Onbekend Onbekend)
1-0! Luciano Olguin scoort uit Beverens eerste echte kans in de tweede helft, uitgerekend tegen zijn ex-ploeg.
69
Vervangen Bas Vervaeke
Ingevallen Emmanuel Kenmogne

75
Slovic met een schietkans na een corner, maar het schot wordt afgeblokt.
75
 Gele kaart voor Roel Van Hemert

77
Kenmogne met dé kans op de gelijkmaker, maar de spits kan niet afwerken.
85
Antwerp zoekt actief naar de 1-1, maar het slaagt er niet in om nog echt grote kansen te creëren.