bevBeveren
antAntwerp
1-0
Datum: 20/09/2008 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Freethiel
Olguin nekt zijn ex-club
Dirk Pieters
| 0 reacties
Olguin nekt zijn ex-club

Beveren heeft zijn revanche beet voor de afstraffing van vorig seizoen tegen Antwerp. Toen verloor de club uit het Waasland met 0-7, maar nu hield de tweedeklasser de drie punten thuis. Het was Olguin die zijn ex-club, Antwerp, de doodsteek gaf.

De thuisploeg begon het beste aan de wedstrijd en drukte Antwerp meteen terug. Al na drie minuten had de 1-0 op het bord kunnen staan, maar de kopbal van Olguin spatte uiteen op de dwarsligger. Nadien bleef de Argentijn dreigen en bij Antwerp kwam men er nauwelijks uit. Ook Vermeerbergen kreeg een goede mogelijkheid, maar ook hij deed de netten niet trillen. Doelman Ristovic, die toch aan de aftrap verscheen na een blessure, was even later alert op een poging van Martens. Antwerp reageerde zwakjes, maar stak wel de neus aan  het venster met een hoekschop van Pivaljevic en een te zwak kopballetje van Coulibaly

Na de pauze kwam Antwerp beter in de wedstrijd. Nu moest Beveren-doelman Dantschotter wel aan het werk. Hij hield zijn netten schoon na pogingen van Coulibaly en Slovic. Ook Frankel kreeg nog een kopkans, maar ook zijn poging ging naast. Net na het uur kreeg Beveren dan toch loon naar werken. Lardenoit zette voor en Olguin trapte in de hoek voorbij Ristovic. Antwerp ging meteen op zoek naar de gelijkmaker, maar een doelpunt maken zat er niet in voor de Great Old. Wat al weken moeilijk gaat, doelpunten maken, bleef ook nu het probleem. (AN)
Herbeleef Beveren - Antwerp