lomLommel SK
dooFC Doornik
Datum: 20/09/2008 20:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Stedelijk Sportstadion
Gehavend KVSK United niet voorbij Doornik
Niels Hendriks
| 0 reacties
Gehavend KVSK United niet voorbij Doornik
Foto: © SC

Een zwaar gehavend KVSK United kreeg tegen Doornik de beste kansen om te winnen maar scoorde niet. Op het einde kwamen de Limburgers nog goed weg, hierdoor bleef het 0-0.

Door de acht geblesseerden en twee geschorsten bij KVSK United debuteerden Sengier, Lenaerts, Vanaken en Schijvenaars in de basis. Toch was het de thuisploeg dat het best begon aan de wedstrijd met enkele knappe combinaties. De eerste grote kans was voor Schijvenaars die een voorzet van Ketting op de bezoekende doelman kopte. Even later een gelijkaardige situatie, ditmaal kopte de spits naast. Vlak voor rust opnieuw United, Doornik-goalie Martin had een goede redding in huis op een kopbal van Ketting om de 0-0 op het bord te houden.

Doornik kwam beter uit de kleedkamers en kwam ook dreigen, maar de eerste grote kans was opnieuw voor United. Het schot van Van de Weyer werd gestopt door Martin. Ondertussen had Doornik noodgedwongen al zijn derde vervanging doorgevoerd. Hierna viel United volledig weg en ging het achterin kansen weggeven. Dorizon mocht alleen op doel afgaan, maar Sengier belette de 0-1. Breleur en opnieuw Dorizon zette Sengier onder druk. Maar deze hield zijn netten schoon.

Ondanks de vele afwezigen had KVSK United deze partij winnend kunnen afsluiten. De kansen werden echter niet benut. Op het einde hadden ze een goed debuterende Sengier nodig om het gelijkspel veilig te stellen.