Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Burgemeester Van de Wiele Stadion
Deinze en Waasland delen de punten
De Nijs Michael

KMSK Deinze is er niet in geslaagd om de zware 4-2 nederlaag van de vorige speeldag uit te wissen, de Oost-Vlamingen kwamen op eigen veld niet verder dan een gelijkspel tegen Waasland. Deinze blijft door dit gelijkspel onderaan het klassement bengelen.

De eerste helft was het aanzien nauwelijks waard. De enige opwinding kwam van Hervé Ndjana Onana. De aanvaller van Waasland pakte uit met een knap vluchtschot, maar doelman Van De Moortele haalde de bal uit zijn doelvlak. Beide ploegen gingen de kleedkamers opzoeken bij een troosteloze 0-0-stand.

In de tweede helft nam KMSK Deinze het heft in handen en al na 7 minuten werd de druk van de thuisploeg beloond. Het was kapitein Velghe die een kopbal van Pardo tegen de netten kon koppen. Deinze ging door op zijn elan, maar Magro schoot in het zijnet en Gezelle vond de bezoekende doelman twee keer op zijn weg. Waasland speelde op de counter en kwam gevleid langszij op een kwartier van het einde. Het was Onana die de 1-1 tegen de netten kon prikken. El Kanchaf kreeg nog de mogelijkheid om de drie punten mee naar het Waasland te nemen, maar zijn poging ging net over de kruising.