lieLierse SK
antAntwerp
Datum: 26/08/2009 20:30
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 2
Stadion: Herman Vanderpoortenstadion (Het Lisp)
Cavens houdt Antwerp van driepunter
De Nijs Michael
| 0 reacties
Cavens houdt Antwerp van driepunter
Foto: © SC

Antwerp was gisteren goed op weg om drie punten mee te graaien op het Lisp, maar de eerste echte topper van dit seizoen eindigde in extremis op een gelijkspel. Jurgen Cavens bezorgde Lierse in de slotminuut nog de gelijkmaker.

Antwerp zat al na een kwartier op rozen. Nieuwkomer Tibor Tisza zette de thuisdefensie vlot in de wind en schoot de bal vervolgens simpel voorbij de plaatselijke doelman. Lierse reageerde via enkele pogingen van Jurgen Cavens, maar de Pallieters kwamen niet tot scoren. Bij de rust stond het dan ook 0-1.

Na de pauze zag het er helemaal beroerd uit voor de thuisaanhang. Pivaljevic zette de bal knap voor, Kenmogne rondde af. Het doelpunt kwam wel tot stand terwijl Liersespeler Mensah geblesseerd op de grond lag. 

Liersetrainer Herman Helleputte greep in en stuurde El Gabas het veld op. De Egyptische international bedankte vrijwel meteen met de aansluitingstreffer. De partij leek af te stevenen op een 1-2-overwinning voor de bezoekers, maar dat was buiten Cavens gerekend. De aanvaller zette vlak voor affluiten de 2-2-eindstand op het scorebord.
Herbeleef Lierse SK - Antwerp