Speeldag: Speeldag 5
Stadion: Stade Edmond Leburton
Tubeke onderuit tegen KVSK United
Niels Hendriks

KVSK United heeft zijn derde verplaatsing in vier speeldagen tot een goed einde gebracht. De Noord-Limburgers wonnen met 0-1 op het veld van Tubeke dankzij een doelpunt van Brouwers in de eerste helft.

De eerste mogelijkheid van de partij kwam van de thuisploeg via een schot van Perbet. United reageerde met een kopbal van Brouwers op voorzet van Dufour en een vluchtschot van Caramazza dat het zijnet trof. Op het halfuur was het wel raak voor de bezoekers, Henkens stuurde Brouwers diep die zich bij de bal knokte en de 0-1 tegen de netten trapte. Vlak na rust kwam Tubeke erg dichtbij de gelijkmaker, maar Perbet kopte de voorzet van Kwembeke tegen de lat. De thuisploeg behield het veldoverwicht zonder echter uitgespeelde kansen te creëren. De manschappen van Franky Van der Elst hielden stand en pakken zo een mooie 10 op 12.