Volg de match tussen Eendracht Aalst en Dessel Sport live, samen met vele andere supporters.

Eendracht Aalst: Kevin Van Den Noortgaete, Mike Smet, Predrag Filipovic, Jonas Bogaerts, Marko Petrovic, Tom Pietermaat, Alexandre Di Grégorio, Ken Van Damme, Thomas Weydisch, Stavros Glouftsis, Niels Martin .
Dessel Sport: Tanju Burhan, Gregory Willems, Andrew Petersen, Kurt Remen, Wouter Vosters, Gielis Zico, Maarten Van Lieshout, Prince Asubonteng, Hans Hannes, Dino Peltjo , Ratko Vansimpsen.
2
Meteen een gevaarlijke voorzet vanaf links voor Dessel, Vansimpsen kopt, Van Den Noortgaete kan redding brengen voor Aalst.
4
Glouftsis gaat alleen op de keeper af maar die kan redding brengen. Dessel-doelman Burhan blijft geveld liggen na het contact.
7
Scherpe voorzet van Dessel-speler Asubonteng. Van Den Noortgaete kan klemmen.
10
Knap schot van Gielis op de paal, Aalst komt hier goed weg.
11
Dessel kreeg in de eerste tien minuten al twee grote kansen, Aalst heeft wel het meeste balbezit.
16
Het talrijk opgekomen thuispubliek gaat nog eens achter de ploeg staan.
17
Peltjo lag even geveld in de middencirkel maar kan toch verder.
18
Glouftsis breekt door op rechts en kan in de zestien Martin bereiken. Die wordt getackeld, heel Aalst wou een penalty maar de verdediger raakt duidelijk de bal. Op de corner die erop volgt kan Bogaerts koppen. Een verdediger van Dessel kan op de lijn keren. Eerste grote kans voor Aalst.
20
Goede periode voor Aalst, Dessel wordt teruggedreven.
24
Di Gregorio kan Martin bereiken in de zestien. Zijn borstcontrole is echter te zwaar en hij kan niet afdrukken. Hier zat meer in voor Aalst.
25
Dessel krijgt de bal nog eens tot bij diepe spits Vansimpsen, die staat echter buitenspel.
28
Even opwinding bij een mindere ontzetting van keeper Burhan. Weydisch kan echter niet tijdig bij de bal.
31
Linksback Vosters komt alleen voor Van Den Noortgaete, die duikt goed in de voeten.
31
Niels Martin met een voorzet, Vosters werkt in hoekschop.
33
Een knal uit de tweede lijn van Smet, De bal raakt de bovenkant van de reclame achter doel, zo'n drie meter te hoog dus.
35
Ken Van Damme kan bijna doorbreken op rechts, Vosters kan de bal wegwerken. De kapitein van Dessel speelt een goede wedstrijd op linksback.
39
Di Gregorio krijgt een duw in de rug in de zestien. Scheidsrechter De Rycke ziet er geen graten in en krijgt het stadion over zich heen.
44
De dominantie van Aalst zwakt wat af naarmate de rust nadert. Dessel kan de bal iets langer in de ploeg houden nu.
45
Gevaarlijke pass op Di Grégorio in de zestien, doelman Burhan kan net wegboksen.

Scheidsrechter
Rust
Aalst had het meerendeel van de kansen. Dessel had in het begin van de partij twee grote mogelijkheden maar mag al bij al blij zijn dat het nog 0-0 staat bij de rust.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Geen wijzigingen aan het begin van de tweede helft. Hans Hannes kan meteen op Van Den Noortgaete afgaan. De keeper van Aalst komt goed uit en redt het schot.
47
Net als in de eerste helft is de eerste kans voor Dessel.
50
Nu wordt Gielis diepgestuurd, Van Den Noortgaete komt opnieuw goed uit.
52
Willems met een goede voorzet vanop rechts, de defensie van Aalst kan wegwerken. Voorlopig Dessel baas.
53
 Gele kaart voor Tom Pietermaat
Pietermaat krijgt geel na een stevige overtreding.
54
Willems opnieuw met een voorzet, Peltjo kopt over.
56
Net als in de eerste helft is Dessel dominant in de eerste tien minuten.
56
Protest van Dessel na een vermeende elleboogstoot van Glouftsis op Petersen die zwaar bloedt. Ons leek het van hieruit hoofd tegen hoofd.
57
Smet met een mislukte voorzet, Burhan kan klemmen.
59
Martin kan schieten, Burhan redt makkelijk.
64
Vervangen Thomas Weydisch
Ingevallen Tjendo De Cuyper

Tjendo De Cuyper komt Weydisch aflossen, hij gaat op rechts spelen, Martin steekt over naar links.
67
 Gele kaart voor Maarten Van Lieshout
Gele kaart voor Van Lieshout na een opzichtige obstructiefout op Di Gregorio.
68
Glouftsis kan bijna een pass van keeper Burhan onderscheppen. De doelman van Dessel komt met de schrik vrij.
69
Vervangen Tom Pietermaat
Ingevallen Sam De Munter

Tom Pietermaat gaat naar de kant voor Sam De Munter, een middenvelder eraf voor een spits.
70
 Gele kaart voor Kurt Remen
Geel na een zware overtreding op De Munter.
72
Asubonteng met een afgeblokte voorzet, Van Den Noortgaete kan oprapen.
74
Heel Aalst wil een hoekschop maar de lijnrechter geeft een doeltrap. Moeilijk te zien.
75
Vansimpsen breekt door maar Van Den Noortgaete kan de bal wegwerken... tegen het hoofd van de spits. Vansimpsen is even groggy maar kan doorspelen.
77
Di Gregorio met een schot uit de tweede lijn. Zijn knal waait over.
78
 Gele kaart voor Gregory Willems
De Cuyper breekt centraal door maar Willems legt hem neer, terecht geel.
79
Vervangen Stavros Glouftsis
Ingevallen Sander Van Eyck

Van Eyck komt Glouftsis vervangen centraal vooraan.
80
De wedstrijd sleept zich naar het einde. Veel overtredingen en weinig kansen zorgen ervoor dat het stadion in slaap valt.
81
Bogaerts schudt het stadion wakker met een kopbal net onder de lat, Burhan kan goed redden en plukt ook de volgende hoekschop.
82
Burhan lijkt geraakt bij die hoekschop, hij blijft even liggen maar kan zonder verzorging verder.
84
Di Grégorio speelt De Cuyper vrij in de zestien. De Cuyper schiet pal op Burhan.
86
Gevaarlijke vrije trap van Petrovic. De linksachter krult de bal mooi naar de kruising maar Burhan kan mooi redden.