aalEendracht Aalst
desDessel Sport
Datum: 14/10/2012 15:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 9
Stadion: Pierre Cornelisstadion
Live Geen Modubi en Van Hout bij Dessel
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties
Geen Modubi en Van Hout bij Dessel
Foto: © SC

Eendracht Aalst neemt het zondagmiddag op tegen Dessel Sport. Na de winst van Westerlo en Antwerp moet het vol aan de bak om een kleine kans op de eerste periodetitel gaaf te houden.

Indien Aalst zondagnamiddag wint, behoudt het een kleine kans op de eerste periodetitel. Het zou dan 2 punten minder hebben dan Westerlo, de voorlopige leider. Bij een verlies is de kans op de eerste periodetitel weg.

Dessel kan bij winst naar boven kijken. De ploeg bevindt zich momenteel in de middenmoot en telt drie punten minder dan Aalst. De promovendus doet het voorlopig dus erg goed en kon vorige week gelijkspelen tegen topper WS Woluwe. Bij Dessel geen Van Hout en Modubi, beide spelers met ervaring in eerste klasse zijn geblesseerd.

De match is zondagmiddag vanaf 15u LIVE te volgen op Voetbalkrant.com.

Wat denkt UNIBET over deze wedstrijd?

Eendracht Aalst is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Dessel Sport daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Eendracht Aalst met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 210 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Dessel Sport strijkt u 310 euro op.

Meer nieuws

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK