virVirton
antAntwerp
0-1
77' Joeri Dequevy (pen)
1-2
Datum: 20/02/2016 18:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 26
Stadion: Stade Yvan Georges

Herbeleef Virton - Antwerp (2e klasse)

Volg de match tussen Virton en Antwerp live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

1
Virton-Antwerp: 0-0
7
Voorlopig geen kansen
Na 6 minuten nog geen grote kansen. Misschien zit de staat van het veld daar voor iets tussen. Die is schandalig.
9
Vrije trap
Virton mag een vrije trap nemen na een fout van op Dupuis.
10
Bijna Jakolis
Na een goeie vrije trap komt Jakolis op het goede moment koppen. Kudimbana redt in eerste instantie en dat raakt opnieuw Jakolis hem, maar met de hand.
13
Opnieuw vrije trap Virton
Zotsara mag en vrije trap nemen. Hij trapt die slecht en de bal waait over.
13
Kans(je) voor Virton
Thiam komt in goede positie voor een voorzet, maar de bal gaat ver naast en over.
14
Antwerp heeft het moeilijk
Het is te zien dat Virton deze grasmat beter kent dan Antwerp. De Great Old krijgt geen enkele kans in elkaar geknutseld.
15
Moeilijk voetballen
Het is niet gemakkelijk spelen op deze grasmat. Op bepaalde plaatsen staat het veld letterlijk blank
16
Redding Kudimbana
Het eerste schot op doel is voor Virton. Dupuis kan van ver uithalen, maar Kudimbana kan de bal buiten werken. De corner die volgt levert niets op.
20
Antwerp nog geen kans
De bezoekers hebben het erg moeilijk. Ze verliezen duels en krijgen geen aanval in elkaar geknutseld.
21
Bijna Fauré
Eindelijk een goede aanval van Antwerp. Fauré krijgt de bal niet onder controle na een voorzet van Dequevy. Weg kans.
22
Corner voor de bezoekers
23
Matland krijgt de bal toegespeeld na de hoekschop, maar krijgt niet genoeg snelheid in de bal.
25
Het is vooral Virton met het balbezit, al is het moeilijk om kansen te versieren.
27
Fauré krijgt een diepe bal toegespeeld, maar de bal is te hard getrapt en het is een oprapertje voor Valette.
28
Tarfi probeert een pass te trappen, maar krijgt de bal niet weg door het vele water.
31
Antwerp krijgt een vrije trap, maar Matland kan er niets mee doen.
32
Wanhoopstrap van Colpaert. De verdediger krijgt de bal, maar trapt hem hulpeloos naar voren.
34
Daeseleire kan oprukken op de linkerflank. De Virton-verdediger is net iets sneller en kan de bal buiten werken.
36
Er gaat iets meer druk uit van de bezoekers, al hebben ze nog geen concrete kansen gehad.
39
Corner voor Antwerp
Malsa krijgt de bal iets buiten de 16, trapt op doel maar die wijkt af en gaat achter de doellijn. Uit de corner komt geen gevaar.
41
Goeie inspanning Lafon
Alexis Lafon ploegt zich tot aan de doellijn. Hij krijgt de bal net niet in doel en trapt in het zijnet. Zo blijft het initiatief vooral bij de thuisploeg.
44
Lafon krijgt de bal in het strafschopgebied toegespeeld. Hij verslikt zich in zijn eigen dribbel.
45
Spelers zoeken de warmte op
Na een slechte eerste helft gaan de spelers thee drinken. Virton kan het beste om met het hobbelige veld en had een paar kleine kansjes.

Scheidsrechter
Rust
Virton - Antwerp: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We beginnen er terug aan in Virton. Hopelijk brengt de tweede helft wat meer spektakel.
47
Kopballetje van Malsa richting doel, maar Valette ligt op de juiste plaats en kan de bal klemmen.
48
Tijdens de rust heeft een dappere materiaalman de lijnen opnieuw gekalkt, maar het heeft niet veel geholpen. Wat daarnet nog lijnen waren, zijn ondertussen vlekken geworden.
50
Kansje voor Antwerp. Colpaert dropt een vrije trap in de 16. Fauré wilde wel koppen, maar dat bleek moeilijker dan gedacht.
51
Weeral Fauré
Cédric Fauré staat opnieuw op de juiste plaats. Hij kan zijn hoofd net niet tegen een voorzet zetten.
53
De bezoekers slagen er nu in de bal vlotter rond te spelen op de helft van Virton.
55
Problemen aan de goal. Er was een gaatje in het net, maar handige harry Kudimbana lost het snel op.
56
De corner getrapt door Lafon bereikt niets of niemand en wordt door de jongens van trainer Gevaert uit het stadion getrapt.
58
De supporter van Antwerp laten zich horen. Regelmatig weerklinkt de knal van een voetzoeker door het stadion.
58
Bijna Zotsara
De man met de onuitspreekbare achternaam krijgt de bal toegespeelt, twijfelt niet en trapt richting de Antwerp-goal. Kudimbana kan naar de bal glijden en haalt hem zo uit de hoek.
58
Vervangen Jo Nymo Matland
Ingevallen Mathieu Cornet

Eerste vervanging van de match.
63
Bij Virton beginnen enkele spelers zich warm te lopen.
64
Sterke inspanning van Mathieu Cornet. De invaller trapt een loeiend schot van op afstand, maar de bal zoeft naast.
66
Overtreding Biset
Biset bikkelt net iets te hard voor een bal en krijgt de fout tegen. Al de vijfentwintigste fout deze match.
68
Vervangen Zotsara Randriambololona
Ingevallen Raoul Ngadrira Avansey

71
Jakolis kan een voorzet trappen. Hij trapt te zacht en de bal hobbelt in de handen van Kudimbana.
71
Vervangen Mehdi Tarfi
Ingevallen Wim De Decker

72
De hemelsluizen staan helemaal open. Het water valt met bakken uit de lucht.
73

Goal
Bijna goal voor Antwerp
Na een vrije trap komt de bal terecht bij Dequevy, die devieert de bal, maar staat in buitenspel.
76
Antwerp krijgt een mooie kans op een vrije trap, maar Malsa verkwist de vrije trap door rechtstreeks op doel te trappen.
76
 Rode kaart voor Raphaël Romey
Op aangeven van de lijnrechter trekt de scheidsrechter een rode kaart voor een elleboogstoot.
77

Goal
Doelpunt van Joeri Dequevy
Joeri Dequevy trapt zijn negende bal in doel. Net zoals tegen Tubeke op penalty.
81

Goal
Doelpunt van Mathieu Cornet (Mickaël Malsa)
Een paar minuten na de 0-1, nu de 0-2. De grote invaller scoort tegen zijn ex-ploeg met een kopbal op corner van Dequevy
82
Antwerp put vertrouwen uit de goal en is nu meer te zien op de helft van de thuisploeg.
85
Bijna 0-3
Fauré kapt in de 16 en trapt, maar Valette kan redden. Knappe save van de doelman.
85
Vervangen Jerôme Simon
Ingevallen Nicolas Day

86
Vervangen Cédric Fauré
Ingevallen Baptiste Schmisser

Antwerp bouwt defensieve zekerheid in en brengt Schmisser voor Fauré.
88
Virton geeft nog niet op en blijft (een klein beetje) druk zetten op de bezoekers, maar die houden het hoofd koel.
90
Lazaar rukt op en knalt richting doel. De save van Kudimbana was nodig.
90
Vervangen Demba Thiam
Ingevallen Yassine Kniss

Virton zet alles op alles en brengt een spits voor een verdediger.
90+1

Goal
Doelpunt van Raoul Ngadrira Avansey
Ook Virton krijgt een penalty. Ngadrira twijfelt niet en zet Kudimbana op het verkeerde been. Domme overtreding van de pas ingevallen Schmisser.
90+4
De doelman was uit zijn goal na een vrije trap voor Virton, maar de bal hobbelt en Dequevy krijgt er niet genoeg snelheid in.