cerCercle Brugge
antAntwerp
Datum: 10/04/2016 16:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 31
Stadion: Jan Breydel
Antwerp wil zich herpakken op het veld van Cercle: "We hebben ons goeie voetbal teruggevonden"
Timothy Collard
Timothy Collard
| 0 reacties

Royal Antwerp FC wil zich herpakken op het veld van Cercle Brugge: "We hebben ons goeie voetbal teruggevonden"

Antwerp wil zich herpakken op het veld van Cercle: "We hebben ons goeie voetbal teruggevonden"
Foto: © photonews

Royal Antwerp FC gaat deze namiddag op bezoek bij Cercle Brugge. De oudste club van ons land wil zich na het verlies tegen Lierse herpakken met een overwinning. Volgens coach David Gevaert komt het wel goed.

“De nederlaag tegen Lierse is helemaal verwerkt en op basis van wat ik deze week op training zag, kan ik besluiten dat we met veel vertrouwen naar Cercle kunnen trekken. We hebben ons goeie voetbal teruggevonden”, aldus de oefenmeester van The Great Old in Het Laatste Nieuws.

Gevaert beschikt overigens ook over een nagenoeg fitte kern. N’Diaye en Dufer werkten eerder deze week nog een individuele sessie af, maar konden donderdag de groepstraining hervatten. Beide heren zijn dan ook speelklaar.

Cercle heeft dringend nood aan een zege

Over naar Cercle Brugge dan. De Vereniging is al een hele tijd op zoek naar zijn beste vorm en heeft de hoop op een snelle terugkeer naar eerste klasse al opgeborgen. Al vijf wedstrijden op rij kon de ploeg van Fred Vanderbiest niet meer winnen, waardoor Cercle pas vijfde staat.

Het is dan ook duidelijk: ook al speelt Cercle vandaag tegen Antwerp, stiekem hoopt iedereen dat de Bruggelingen eindelijk nog eens kunnen aanknopen met een overwinning.

Waag er een gokje op!

Denk jij dat de Vereniging eindelijk kan aankopen met een overwinning? Waag er dan zeker een gokje op bij Unibet. Nog geen account? Dan kan je er hier een aanmaken en een welkomstbonus van 60 euro in ontvangst nemen!

Meer nieuws

2e klasse