Speeldag: Speeldag 1
Stadion: King Power at Den Dreef
Lierse gaat met een punt lopen tegen sterk, maar inefficiënt OHL

OH Leuven ziet twee punten verloren gaan tegen Lierse (2-2)

OH Leuven en Lierse zijn er vandaag ook aan begonnen. OH Leuven toonde zich de meest gevaarlijke ploeg, maar kwam wel op achterstand. Ze trokken het wel recht, maar uiteindelijk ging Lierse wel met een punt aan de haal.

Casagolda en Storm hadden in de beginfase al een paar aardige kansen, maar het doelpunt viel aan de overkant. Bougrine krulde een bal bijzonder mooi in de winkelhaak voor de 0-1. OHL reageerde onmiddellijk via Kostovski en Casagolda, maar hun pogingen gingen respectievelijk naast en tegen de lat. Maar voor de rust kwam de thuisploeg dan toch verdiend naast Lierse dankzij een goeie actie van Storm en Aguemon rondde af.

En in de tweede helft ging OHL over Lierse. Aguemon legde een vrije trap achteruit en Gorius scoorde zijn eerste voor de Leuvenaars. Het leek erop dat OHL zijn overwicht ging verzilveren, maar ook de tweede kans van Lierse werd een goal. Boussaid maakte er op het uur 2-2 van. Kostovski trof nog de paal. Uitblinker Aguemon moest nog geblesseerd van het veld en Henkinet voorkwam nog de winning goal van Binst, die een goeie kopbal in huis had. Maar het overwicht was duidelijk voor OHL, dat niet tevreden kan zijn met de 2-2.