Volg de match tussen OH Leuven en Beerschot live, samen met vele andere supporters.

Heel wat wijzigingen in het elftal van OHL. Thamsatchanan krijgt voor de eerste keer speelminuten in het A-elftal, terwijl door blessures en schorsingen Aguemon, Maertens, Moore en Casagolda uit het elftal verdwijnen. Bij Beerschot-Wilrijk krijgt Hoffer het vertrouwen vooraan.
1
OH Leuven-KFCO Beerschot-Wilrijk: 0-0
1
De bal rolt aan den Dreef!
De wedstrijd is op gang gefloten door Lothar D'hondt. Wie kan er winnen in deze eigenlijk overbodige match?
7

offsite
Eerste Leuvense kans... maar buitenspel
Diedhiou duikt op voor Romo, maar staat buitenspel wanneer hij naast schiet.
8
Opnieuw een snelle tegenaanval van de Leuvenaars. Storm speelt Dequevy diep, maar die staat luttele centimeters buitenspel.
10
De eerste tussenkomt van nieuwe doelman Thamsatchanan is een feit. Hij bokst de voorzet van Van Hyfte goed weg.
13
Bij de bezoekers is het nog wat zoeken. Een lange bal van Van den Bergh levert niks op.
16
Thamsatchanan toont zich!
Daar is Losada een eerste keer. Thamsatchanan gaat goed plat op zijn poging.
19
Tot twee keer toe een goede Leuvense aanval, maar even veel keer kan er niemand besluiten.
21
Storm zit goed in de match. Hij lanceert Hubert met een listig balletje, maar Romo kan gemakkelijk plukken.
22
Na een bezoekende hoekschop komt de bal bij de vrijstaande Swinkels. Die zijn schot is te centraal om Thamsatchanan te verontrusten.
26
Bijna de 1-0 aan den Dreef
Schuermans zet zijn hoofd tegen een indraaiende vrije trap, maar via een bezoeker verdwijnt de bal in hoekschop. Goede kans voor de Leuvenaars!
28
Libert zwiert de bal knap voor doel, maar Diedhiou en Tshimanga kunnen er net niet bij. Ook OHL krijgt zo zijn kansjes.
31
Het is wachten op een echte grote kans in deze match.
36
Van den Bergh probeert het wel van heel erg ver. Zijn schot verdwijnt meters naast het doel van Thamsatchanan.
37
Kehli stuurt Thsimanga na een hoogstandje diep. De linksachter houdt er een hoekschop aan over.
39
OHL opnieuw!
Storm legt de bal knap tussen de bezoekende verdediging en de doelman. Diedhiou tracht af te werken, maar krijgt een hoekschop.
43
Nog enkele minuten tot de rust. Hoffer kan net niet bij een voorzet van rechtsachter Dom.
44
Maes blijft (opnieuw) liggen. Dit zou wel eens het einde van zijn wedstrijd kunnen zijn.

Scheidsrechter
Rust
OH Leuven - KFCO Beerschot-Wilrijk: 0-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

46
Twee wissels bij Beerschot Wilrijk. De Jonghe en Mbombo komen voor Hoffer en de geblesseerde Maes.
50
Aarzelend begin van de tweede helft langs beide kanten. Kehli zwiert de bal blind voor doel, maar er staat niemand van OHL in de zestien.
52
Aarzelend begin tweede helft
Dequevy is aan een wisselvallige match bezig. Zijn dieptepass wordt goed onderschept door Swinkels .
54
Een eerste keer de bezoekers na de pauze. Thamsatchanan bokst een vrije trap van Losada weg.
56
Hoekschop voor Beerschot. Lukt het dan eens via een stilstaande fase?
57
Thamsatchanan wordt gehinderd bij een kort genomen hoekschop en krijgt de fout mee.
60
Nieuwe hoekschop voor Beerschot Wilrijk. De druk wordt opgevoerd.
60
 Gele kaart voor Joeri Dequevy

63
Wachten op een kans aan den Dreef, 0-0
Het is nog steeds wachten op een kans. Beerschot komt er nog eens door, maar dan lopen twee ploegmaats elkaar voor de voeten.
64
Thamsatchanan twijfelt om uit te komen, maar ligt wel goed in de hoek bij het schot van Mbombo.