Datum: 15/09/2018 17:00
Competitie: 2e klasse
Speeldag: Speeldag 6
Stadion: Stade Edmond Leburton

Herbeleef Tubeke - OH Leuven (2e klasse)

Volg de match tussen Tubeke en OH Leuven live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vooraf
Tubeke is in de eerste vijf matchen voor zijn verdienstelijk voetbal nog niet beloond. Het gaat dus op zoek naar die eerste overwinning. OHL kan de punten echter ook goed gebruiken. Het kan enkel vrede nemen met een zege wil het blijven meedraaien in de eerste periode.
1
Tubeke-OH Leuven: 0-0
2

Goal
Doelpunt van Hugo Videmont (Divine Naah)
Tubeke meteen op voorsprong. Leuvens balverlies wordt meteen afgestraft. Naah geeft mee met Vidémont en de Fransman treft van in de zestien raak.
7
OHL leek in de openingsminuut goede intenties te koesteren, maar is van slag na die vroege tegentreffer. Het uitvoetballen is niet te best langs Leuvense kant.
12
OHL ontsnapt aan de 2-0
Lippini drukt op rechts knap op. De verdediger levert ook een perfecte voorzet af. De vrijstaande Henry kopt op de dwarsligger!
16
Pearson heeft weer behoorlijk gesleuteld aan zijn elftal. OHL speelt vandaag in een 4-3-3, maar voorlopig is het armoe troef bij de bezoekers.
17

Goal
Doelpunt van Thomas Henry (Aaron Nemane)
Het zat er al een kwartier aan te komen. Tubeke komt er weer door op rechts, deze keer via Nemane. Henry duwt zijn lage voorzet van dichtbij tegen de netten.
19
Vervangen Clément Fabre
Ingevallen Kenneth Schuermans

Ex-Tubekenaar Fabre moet nu ook nog eens geblesseerd van het veld af. Schuermans komt in zijn plaats.
20
 Gele kaart voor Hugo Videmont

23
Terwijl OHL met angst speelt, neemt het vertrouwen bij Tubeke toe. Naah dribbelt zich een weg tot in de Leuvense zestien en schiet dan over.
28
Zonder dat een Tubeekse aanvaller druk komt zetten, trapt Thamsatchanan de bal wild buiten. Het betert er niet op bij OHL.
32
Duplus kopt een vrije trap recht in de handen van Defourny.
34
Met mondjesmaat komen de Leuvenaars nu toch iets beter in de match. Het is nog altijd wachten op de eerste uitgespeelde kans voor de bezoekers.
37
Nemane begint na een misser van zijn persoonlijke tegenstrever nog eens aan een nieuwe rush. Bij OHL hebben ze alle moeite van de wereld om de rechterflankaanvaller in toom te houden.
41
De wedstrijd kabbelt stilaan richting einde eerste helft. OHL, dat eigenlijk zonder middenveld speelt, hanteert constant de lange bal.
45+1
Er komen twee minuten bij.
45+1
Aguemon pakt wel eens uit met een knappe dribbel in het strafschopgebied van de thuisploeg. Nirisarike gooit zich in de baan van de harde knal. Tubeke zet dan een snelle counter op via de ongrijpbare Nemane. Die dwingt Thamsatchanan met een laag schot nog tot een redding.


Scheidsrechter
Rust
Tubeke - OH Leuven: 2-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Samy Kehli
Ingevallen Redouane Kerrouche


47
Schuermans kan koppen op hoekschop. Doelpuntenmaker Vidémont staat op de lijn en brengt met het hoofd redding op de lijn.
50
De snelle Nemane is werkelijk niet van de bal te zetten, tenzij foutief. Via Vidémont gaat het naar Schuster. Die maakt dan zelf de overtreding.
55
Tubeke controleert
Er is nu wel iets meer evenwicht in de partij dan in de aanvangsfase. Tubeke moet bij die 2-0-voorsprong natuurlijk ook niet meer komen en heeft voorlopig nog alles onder controle.
58
 Gele kaart voor Koen Persoons

59
 Gele kaart voor Elliott Jordan Moore

63
Het gaat goed op en af. Er komt dan ook steeds meer ruimte, maar bij beide ploegen loopt het vaak mis aan de zestien meter. De match wordt ook wat bitsiger.
64
Ei zo na 3-0 voor Tubeke
Henry werkt zich voorbij zijn tegenstander aan de achterlijn. De spits biedt Schuster de 3-0 aan, maar de opgerukte linksachter trapt naast de bal.
67
Vervangen Esteban Casagolda
Ingevallen George Hirst

Casagolda wordt vervangen door Hirst, tot onvrede van de OHL-supporters.
72
Fraaie trap van Persoons
Persoons met een heerlijke uithaal. Defourny zweeft knap in hoekschop.
73
Vervangen Anthony Lippini
Ingevallen Lemouya Goudiaby


76
Naah trapt hoog over.
78

Goal
Doelpunt van Redouane Kerrouche (Onbekend Onbekend)
Enkele spelers van Tubeke gaan tegen de grond, maar de thuisploeg had eerst zelf doorgespeeld. Kerrouche trapt de aansluitingstreffer in een leeg doel.
82
Na die aansluitingstreffer is er heel wat commotie ontstaan. Het spel is nog altijd niet hervat. Tubekecoach Bracconi is naar de tribunes gestuurd.
83
Henry schiet voorlangs.
83
Vervangen Anthony Schuster
Ingevallen Marco Weymans


87
Naah plaatst de bal naast.
89

Goal
Doelpunt van Shean Garlito y Romo (Onbekend Onbekend)
Heerlijke schijnbewegingen van Garlito. Hij plaatst de bal heerlijk in de linkerbenedenhoek.
90
Vervangen Divine Naah
Ingevallen Gertjan Martens


90
 Gele kaart voor Gertjan Martens

90+1
 2e gele kaart voor Frédéric Duplus
Tweede geel voor Duplus.


Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.