Nigel Pearson is kop van jut bij OHL-supporters: "Ik accepteer de kritiek"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout vanuit Tubeke
| 0 reacties

Nigel Pearson accepteert kritiek van OHL-supporters

Nigel Pearson is kop van jut bij OHL-supporters: "Ik accepteer de kritiek"
Foto: © photonews

Bovenop het puntenverlies tegen Beerschot Wilrijk, Westerlo en Lommel kwam ook nog eens een verdiende nederlaag bij Tubeke voor OHL. Niet meer dan logisch dus dat er in de gegeven omstandigheden naar de trainer wordt gekeken. De meegereisde supporters ventileerden alvast hun onvrede.

'Pearson out'. Veel duidelijker kon de boodschap van de OHL-supporters niet zijn. Pearson was zich na de match bewust van de druk op zijn persoon. "Uiteraard zijn onze fans niet blij. Ik versta hen maar al te goed. Ik begrijp de frustratie en de kritiek. Ik accepteer die kritiek ook. Ik moet proberen de spelers te beschermen. Zij hebben de steun van onze fans nodig. Tegelijkertijd weten de spelers ook dat ze een prestatie moeten afleveren waar ze zelf blij mee kunnen zijn."

Dat was nu zeker niet het geval. De grote hamvraag is: kan Pearson het nog keren? "We kunnen voor de ommekeer zorgen", klinkt de Brit nog vastberaden. "We hebben eenheid nodig. We geloven in onze kwaliteiten en hebben de kern goed versterkt, maar dat zie je niet op het veld. Dit is een situatie waarmee we moeten kunnen omgaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

1e klasse B

Nieuwste reacties