Biset geeft een eerste hoekschop weg.
6
Grisez met een vrij korte terugspeelbal. Vanhamel moet buiten knallen.
8
Saint-Louis kan gevaarlijk voorbrengen, maar Antunes werkt nog net op tijd weg. Corner.
10
Holzhauser zet voor, en de bal wordt binnengekopt. Smet fluit voor een overtreding op Özer.
12
Placca laat de 0-1 liggen
Geklungel achterin bij de thuisploeg, maar Özer kan nog redding brengen op de inzet van Placca. Hij koos geen hoek.
13
Beerschot heeft de meeste drang naar voren en had ook al de beste kans.
15
Eerste keer Westerlo
De Schryver probeert een lage voorzet van Dewaele in doel t verlengen, maar de bal gaat langs de verkeerde kant van de paal.
17
Verre vrije trap voor de bezoekers. Holzhauser dwingt Özer tot een tussenkomst. Hij bokst vrij eenvoudig weg.
19
Dewaele haalt de achterlijn, maar krijgt de bal niet onder controle. Doeltrap Vanhamel.
24
Eerste corner voor de Kemphanen. Bourdin kopt weg.
24
Abrahams speelt Petrov vrij in de 16, maar diens schotje is te zwak.
29
Noubissi slalomt zich een weg naar voor. Zijn schot vliegt hoog over.
33
Prychynenko met een erg gevaarlijke sliding op Abrahams. Hij komt goed weg zonder kaart.
35
Dewaele versiert en vrijschop en de torens van Westerlo kunnen opschuiven.
36
Brüls geeft hard voor en Noubissi doet zijn verdedigende taak.

Doelpunt van Christian Brüls
De flankspeler van Westerlo stuurt Vanhamel de verkeerde kant op.
39
Bourdin trapt een bal uit het stadion.
42
 Gele kaart voor Marius Noubissi
Hij schoffelt zijn tegenstander onderuit.
44
Westerlo scoort de 2-0, maar er was al gefloten voor een overtreding.
45
Beerschot krijgt een overtreding tegen en de spelers beginnen stilaan gefrustreerd te geraken door Smets beslissingen.
45+2
De twee minuten extra tijd zijn om Westerlo neemt een 1-0 mee naar de kleedkamer.

Scheidsrechter
Rust
Westerlo - Beerschot: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Zet Beerschot de 1-0 recht na de rust
Beerschot trapt de tweede helft op gang.
47
Noubissi is erg ongelukkig in zijn acties vanavond.
49
Saint-Louis schiet vanuit een scherpe hoek een tweetal meter over de kooi van Özer.
53
Een voorzet van Dewaele is een makkelijke prooi voor Vanhamel.
54

Goal
Doelpunt van Sava Petrov (Kurt Abrahams)
De lange spits schuift een lage voorzet van Abrahams voorbij Vanhamel. Werk aan de winkel voor Beerschot.
55
Vervangen Jorn Vancamp
Ingevallen Tarik Tissoudali

Eerste wissel van de match.
57
Het begint plots flink te regenen in de Kempen.
60
Beerschot op zoek naar de aansluitingstreffer
Saint-Louis probeert het van ver. Hij ziet zijn schot op het natte veld maar net naast schuiven.
62
Vanhamel voorkomt de 3-0
De doelman gooit zich voor Van Eenoo, die geen weg naast Vanhamel vindt. Klassesave!
63
Biset gooit zich voor een knal van Tissoudali.
65
De regen valt nu met bakken uit de lucht. Wie gaat hier het best mee om?
66
 Gele kaart voor Denis Prychynenko

69
Een corner van Beerschot wordt opnieuw onderbroken voor een duwfout op de doelman.
70
Vervangen Marius Noubissi
Ingevallen Loris Brogno

74
Abrahams claimt een strafschop, maar Smet laat betijen.
78
Vervangen Kurt Abrahams
Ingevallen Christoffer Remmer

78
 Gele kaart voor Bryan Van Den Bogaert

81
Na anderhalf jaar blessureleed maakt Tom Pietermaat zijn rentree.
83
Alles of niks voor Beerschot
De druk op de thuisploeg neemt toe, maar ze geven geen grote mogelijkheden weg.
85
"Vreven buiten", weerklinkt er uit het vak van Beerschot. De coach steekt een ironisch duimpje omhoog.
88
Vervangen Lukas Van Eenoo
Ingevallen Abdul Keita

88
De tijd begint nu echt te dringen voor de bezoekers. Als ze de slotfase nog spannend willen maken moet het nu gebeuren.
90
Vervangen Sava Petrov
Ingevallen Kyan Vaesen

90+3
Westerlo wint verdiend van Beerschot
Beerschot was niet bij machte om de achterstand op te halen in de tweede helft. Het werd zelfs nog 2-0.