Pietermaat vierde zijn rentree na 19 donkere maanden: "Ik ben de fans en de coach eeuwig dankbaar"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael vanuit het Kuipje
| 14 reacties

Beerschot-Middenvelder Tom Pietermaat maakte na 19 maanden zijn rentree tegen Westerlo

Pietermaat vierde zijn rentree na 19 donkere maanden: "Ik ben de fans en de coach eeuwig dankbaar"
Foto: © photonews

Een flauwe vertonging van Beerschot in het Kuipje kende toch een groot hoogtepunt. Tom Pietermaat mag zich weer voetballer noemen en dat voor het eerst sinds februari 2018.

Het is cru om te zeggen, maar eigenlijk is het snel gegaan voor Tom Pietermaat, ook al maakte hij zijn rentree pas een jaar en zeven maanden (!) nadat hij geblesseerd uitviel. “Ik heb nog geen volledige trainingsweek gehad en speelde zelfs nog niet bij de beloften”, legde Pietermaat uit. Hij kreeg tien minuten van trainer Stijn Vreven en daar is hij hem bijzonder dankbaar voor.

“Ik ben de coach eeuwig dankbaar na wat hij voor mij gedaan heeft”, ging hij verder. Het waren spannende momenten voor de middenvelder toen hij zich warmliep naast de zijlijn. “Elke 30 seconden kijk je naar de bank en denk je ‘breng mij in’. Als ze dan het teken geven: halleluja!”

Dankbaar

Vreven was overigens niet de enige die bedankt werd door Pietermaat. “Mijn beste vrienden hebben me continu gesteund en ik had ook veel aan mijn ouders en mijn broer. En mijn vriendin, tja, zij verdient gewoon een standbeeld.”

Tot slot uitte hij nog een grote dankbetuiging aan de fans van Beerschot. “Ik kreeg dag na dag steunberichtjes van de Beerschot-supporters. Zelfs na al die tijd nog! Dat kan alleen het Beerschot-publiek mij geven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws