Bij Beerschot hopen ze dat het verlies tegen Westerlo een wake-up call was: "Heeft het te maken met goesting?"
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 15 reacties

Beerschot moet zich herpakken wil het nog meedingen naar de eerste periodetitel

Bij Beerschot hopen ze dat het verlies tegen Westerlo een wake-up call was: "Heeft het te maken met goesting?"
Foto: © photonews

Door de nederlaag van Beerschot op Westerlo (2-0) moeten de Mannekes nog negen matchen vol aan de bak om mee te dingen naar de eerste periodetitel. Maar dan zal er toch uit een ander vaatje getapt moeten worden, zeker in de matchen op verplaatsing.

Stijn Vreven verwacht meer van zijn manschappen. “Er moet iets gaan gebeuren in die uitwedstrijden. Met pure individuele kwaliteit alleen komen we er niet”, zei de coach van Beerschot na afloop van de match. Hij hoopt dat de wanprestatie van zaterdag een wake-up call is.

“Heeft dat te maken met motivatie”, vroeg doelman Mike Vanhamel zich luidop af. Hij illustreerde het met de tweede goal van de thuisploeg. “Zij verdedigen soms met negen mensen in de eigen grote rechthoek om absoluut geen goal tegen te krijgen. Bij ons kan de spits de bal moederziel alleen binnentikken. Zelfs na een eerdere redding staat hij daar ongedekt.”

“Dit gaan we toch moeten analyseren, want het was een erg zwakke partij. Zowel in balverlies als balbezit”, luidde de conclusie van Vanhamel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws