Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)

Herbeleef KAA Gent - Zulte Waregem (Beker van België)

Volg de match tussen KAA Gent en Zulte Waregem live, samen met vele andere supporters.

Hein Vanhaezebrouck roteert dan toch. Simon en Raman lossen Milicevic en Saief af.
1
AA Gent-Zulte Waregem: 0-0
3
Bijna Lepoint!
De eerste corner er één voor de bezoekers en Lepoint kan uithalen in de volley! Sels pakt!
5
Raman en Asare zetten een counter op, maar de bal van die laatste komt niet tot bij de spits.
6
Essevee blijft maar corners versieren.
7
De Ridder knalt via de vingertoppen van Sels voorlangs! De bezoekers beginnen goed aan de partij!
11
Gent herstelt het evenwicht en komt een paar keer opzetten, maar grote kansen zagen we nog niet.
12
Kums probeert het met een krul, maar die bal gaat over!
14
Depoitre haalt uit, maar Bossut pakt!
15
Wat een kans voor Thiam!!
De Ridder krijgt een boulevard op links en speelt Thiam aan. Die krijgt de bal in twee keer niet voorbij Sels en de paal!
18
Vervangen Nana Asare
Ingevallen Rafael Scapini Rafinha

18
Asare moet geblesseerd naar de kant, dit kan een aderlating zijn voor dit Gent.
20

Goal
Doelpunt van Benito Raman (Brecht Dejaegere)
GOAL voor AA Gent!!!! Daar is Gent dan toch! Dejaegere krijgt een prachtbal van Depoitre en tikt hem oog in oog met Bossut opzij. Raman knalt binnen!
22
Dejaegere blijft nu ook verslagen op de mat liggen. Zwaar teleurgesteld hinkt hij van het veld. Milicevic staat klaar.
24
Vervangen Benito Raman
Ingevallen Danijel Milicevic

25
Neto haalt de zeis boven bij Storm. Die is er even niet goed van. De Braziliaan komt goed weg zonder kaart.
28
Grote kans voor Leye, maar de bal raakt achterin nog weg.
29
Milicevic is intussen ook al aan het manken gegaan. Het zal toch niet waar zijn.
34
Daar is De Ridder opnieuw, maar Sels duikt heerlijk in de voeten.
42
Milicevic kan bijna Depoitre bereiken, maar het ziet ernaar uit dat we de rust ingaan met een 1-0.
43
Storm knalt, maar Foket kan eruit komen.
45
Storm snijdt naar binnen, maar knalt naast.
45+1
Leye knalt een kans over!

Scheidsrechter
Rust
AA Gent - Zulte Waregem: 1-0

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
21:24
Na een flauwe eerste helft van de thuisploeg is het rusten geblazen bij 1-0. Zulte Waregem verdiende iets meer.
46
Milicevic brengt hoog voor doel. De kopbal van Depoitre is te slap.
52
Gent komt scherper uit de kleedkamer. Zulte Waregem komt er moeilijker uit.
54
 Gele kaart voor Moses Daddy-Ajala Simon
Simon gaat neer in de zestien en wil een penalty, maar krijgt geel voor een shwalbe.
55
Rafinha denkt: 'Ik doe eens zot', en draait met de bal achter het steunbeen weg. Knap.
57
Vervangen Nikola Storm
Ingevallen Onur Kaya

62
Sels pakt de bal, maar Thiam gaat door op de doelman.
62
 Gele kaart voor Mame Baba Thiam

63
 Gele kaart voor Christophe Lepoint

66
Kaya en Leye zetten een pracht van een aanval op, maar de Gent-verdedigers staat goed in positie.
67
Leye heeft niet al te veel zin in een lang Bekeravontuur blijkbaar. Hij knalt van dichtbij over.
68
 Gele kaart voor Lasse Nielsen

69
Wat een kans voor Simon!
Depoitre haalt zowaar de achterlijn en kan terugleggen op Simon, maar die knalt over!
73
Nielsen haalt een gevaarlijke voorzet van Thiam weg.
79
Stefan Mitrovic en Lepoint krijgen het aan de stok.
83
Vervangen Abdou Diallo
Ingevallen Jonathan Benteke

85
Geen penalty voor Essevee!
Rafinha maakt een ogenschijnlijk duidelijke penaltyfout op Thiam, maar komt ermee weg!