Dury test zijn opties: "Ging goed tussen mij en Bruno"
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties

Joël Sami werd centraal achterin naast Bruno Godeau gezet

Dury test zijn opties: "Ging goed tussen mij en Bruno"
Foto: © photonews

Francky Dury probeerde in de Beker van België eens iets anders. Met Abdou Diallo op het middenveld door een aantal blessures en Sami en Godeau centraal achterin. "En het ging best goed", gaf Joël Sami aan.

Of het smaakt naar meer? "We hadden op training wel al een paar keer samengespeeld natuurlijk, maar in een wedstrijd nog niet. Zelfs niet in de voorbereiding", klonk het bij de centrale verdediger.

"Een wedstrijdsituatie is toch altijd iets anders. Maar het moet gezegd: het ging zeker niet slecht. Het klikte, we zijn best wel complementair. Eerlijk: Abdou heeft voor ons ook veel werk opgeknapt vanuit het middenveld."

Niet negatief zijn -

Uiteindelijk werd toch verloren, maar: vrijdag volgt meteen een mogelijke revanche. Opnieuw tegen ... AA Gent. "Jammer dat we niet in de kwartfinale zitten, maar de wedstrijd tegen Gent moet ons wel vertrouwen geven."

"We willen nu in de competitie toch iets neerzetten. We mogen niet negatief zijn na de match van eerder deze week, want we kregen best wel wat kansen en we zijn zeker gegroeid."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties