Reactie Lepoint zint op wraak vrijdag tegen Gent: "Ik ben een slechte verliezer"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 3 reacties
Lepoint zint op wraak vrijdag tegen Gent: "Ik ben een slechte verliezer"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een bezoek aan zijn ex-club AA Gent, is voor Christophe Lepoint altijd iets speciaals. Vooraleer we hem voor onze bandopnemer kregen, ging hij eerst het halve stadion gedag zeggen. Deze keer had hij meer verdiend dan de 1-0 nederlaag.

"Gent creëerde één kans in de eerste helft en ze ging erin", aldus Lepoint. "Wij hadden heel wat goeie acties en een pak corners, maar vaak was de laatste pas iets te lang of iets te kort", ging de middenvelder van Zulte Waregem verder.

Toch waren er positieve punten. "Uiteraard zijn we teleurgesteld, maar na die nederlagen tegen Club Brugge en Standard tekenden we vandaag wél present. Dit geeft zeker vertrouwen voor de wedstrijd van vrijdag."

We zinnen op revanche

"We hebben Gent, toch de beste ploeg van België, heel wat problemen bezorgt. Onze verdediging was sterker, zeker met de toevoeging van Joël Samy. Enkel bij de goal stonden we iets te ver van de man, voor het overige was het perfect."

De match verliep redelijk vriendschappelijk, maar er was toch een opstootje tussen Lepoint en Mitrovic. "Hij vond dat ik een penalty wou uitlokken en kwam me wat uitschelden. Ach, zoiets duurt enkele minuten en dan is dat vergeten. We zinnen wél op revanche, ik ben een slechte verliezer."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties