gntKAA Gent
zwaZulte Waregem
Datum: 01/12/2015 20:30
Competitie: Beker van Belgiƫ
Speeldag: 1/8 Finales
Stadion: Ghelamco Arena (Arteveldestadion)
Gent en Waregem staan voor dubbele confrontatie op enkele dagen tijd: "Nog nooit meegemaakt"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 0 reacties

Voorbeschouwing AA Gent - Zulte Waregem

Gent en Waregem staan voor dubbele confrontatie op enkele dagen tijd: "Nog nooit meegemaakt"
Foto: © photonews

AA Gent en Zulte Waregem kijken elkaar nog voor het weekend twee keer in de ogen. Vanavond treden ze aan in de Ghelamco Arena voor de Beker, vrijdag volgt een competitiematch, ook op Gentse grond.

Voor Lasse Nielsen is dat alvast de eerste keer. "Dit heb ik nog niet meegemaakt. Je hebt wel thuis en uit-wedstrijden in korte tijd in de Beker, maar twee dezelfde thuismatchen na elkaar, dat is nog iets anders."

Toch begint de vermoeidheid te wegen. "We hebben geknokt voor die extra Europese wedstrijden, dus gaan we niet klagen. Dat sommigen moe zijn? Brecht Dejaegere speelt nooit een wedstrijd uit, dus dat is normaal. Ik lag er hem soms mee uit."

Selectie Gent: Sels, Vitas, Rafinha, Johansson, Coulibaly, Depoitre, Neto, Poletanovic, Mitrovic, Kums, Saief, Van Der Bruggen, Dejaegere, Thoelen, Asare, Nielsen, Vandenbussche, Raman, Simon, Foket en Milicevic.

Bij Zulte Waregem zijn alle ogen gericht op Gentenaar Steve De Ridder. "Als ik scoor tegen Gent, juich ik tien keer zo hard", liet de aanvallende middenvelder van Zulte Waregem nog optekenen. "Ik geef mijn hart en ziel voor Essevee."

Selectie Zulte Waregem: n.b.

Haalt Gent het vanavond én vrijdag? Een combinatie van beide matchen kan bij een gok van 60 euro maar liefst 119 euro opleveren. Die 60 euro krijgt u via deze link zelfs gratis!

Meer nieuws

Beker van Belgiƫ