Leye kritisch: "Dat mag simpelweg nooit gebeuren"

Leye kritisch: "Dat mag simpelweg nooit gebeuren"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Mbaye Leye zag zijn team in de slotfase twee erg dure punten verspelen in de Ghelamco Arena. De skip was dan ook enorm ontgoocheld, maar was wel erg eerlijk in zijn analyse. Met een kritieke ingesteldheid op het eigen geleverde spel van Essevee.

"Twee keer op voorsprong staan in en tegen Gent en het toch nog weg geven? Dat zou eigenlijk niet mogen", klinkt het bij de aanvoerder van Zulte Waregem.

Gent speelde volgens de kapitein ook niet zijn beste match: "Misschien dachten ze al aan de wedstrijd tegen Zenit, dat weet ik niet. Maar wij hadden het gewoon moeten vasthouden, want we stonden wel goed in de organisatie."

Op de laatste hoekschop mag het nooit gebeuren -

De 2-2 viel bovendien pas in de 94e minuut. "Maar die laatste corner had er nooit mogen komen. Op zo'n moment moet je de focus en de concentratie die er daarvoor was gewoon vasthouden. Die laatste hoekschop mag je geen doelpunt meer incasseren, dit is duur en zuur puntenverlies."

En zo pakt Essevee opnieuw twee doelpunten. "We blijven wel het vertrouwen hebben. Dat tweede tegendoelpunt was dom, maar we hebben met tien wel goed verdedigd en hebben hier iets neergezet. Daar moeten we nu op verder bouwen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties