Volg de match tussen KRC Genk en Cercle Brugge live, samen met vele andere supporters.

Racing Genk: Verhulst Davino, Joneleit Torben, Matoukou Eric, Camus Fabien, Tözser Daniel, Anele Ngongca, Buffel Thomas, Dos Santos Tiago Silva, Carlos Pinto Chaves Joao, Ogunjimi Marvin, Pudil Daniel.
Cercle Brugge: Coppens Jo, Portier Anthony, Evens Bernt, Gombami Honour, Viane Denis, Bozovic Bojan, Boi Frederik, Foley Dominic, Sergeant Tony, Prince Nyoni Vusumuzi, Serebrennikov Sergiy.
1
We zijn er aan begonnen. Slaagt Racing Genk er tegen Cercle eindelijk in om de drie punten thuis te houden?
3
De Limburgers proberen de wedstrijd meteen in handen te nemen en eisen de bal op.
4

Goal
Doelpunt van Marvin Ogunjimi (Daniel Pudil)
De eerste kans en het is meteen prijs. Marvin Ogunjimi trapt een voorzet van Daniel Pudil meteen in de draai onder de jonge Coppens. Mooie treffer van Ogunjimi. Het is zijn derde doelpunt van het seizoen.
8
En het is bijna 2-0 voor de thuisploeg. Anele probeert Coppens te verrassen met een listig schot, maar de ex-speler van Genk tikt het leer in hoekschop.
12
Cercle komt voor het eerst in de buurt van het doel van Verhulst. Nyoni slaagt er echter niet in om de bal te controleren en loopt er mee over de achterlijn.
18
Genk voert de druk even op en probeert het met een paar pogingen uit de tweede lijn. Het schot Anale wordt nog afgeblokt. De poging van Camus wordt eenvoudig gepakt door Coppens.
19
De bezoekers krijgen voor het eerst het leer tussen de palen. Gombami kopt recht in de armen van Verhulst.
20
Komt Cercle Brugge in de wedstrijd? Bozovic verlengt een vrije trap met het hoofd. De bal gaat een half metertje naast.
22
Het spel van Racing Genk wordt wat slordiger. Gaan de Limburgers de wedstrijd opnieuw uit handen geven?
23
Ook bij Cercle kan het verzorgder. Viane wil het leer richting Evens passen. De bal komt nog niet in de buurt van zijn ploegmaat.
24
Schitterende pass van Buffel richting Ogunjimi, maar de aanvaller wordt afgevlagd voor buitenspel. Onterecht. Dit had een uitstekende kans op de 2-0 geweest.
27
Een listige vrije trap van Daniel Töszer. Coppens lijkt in eerste instantie geen problemen te hebben met de poging, maar moet het leer toch nog uit doel tikken. De hoekschop levert niets op.
29
Wat een misser van Ogunjimi. Hij glijdt een halve meter voor de open doelmond een voorzet van Buffel nog over de dwarsligger. Een niet te missen kans.
30
 Gele kaart voor Anthony Portier

37
Cercle dwingt twee hoekschoppen op rij af. Het levert echter geen groen-zwart doelgevaar op.
39

Owngoal
Owngoal van Dominic Foley: -
Aan de andere kant is het wel raak op een hoekschop. Anele verlengt het leer met hoofd en Dominic Foley knikt van dichtbij in eigen doel.
45
Racing Genk trekt nog een keer naar voren en dwingt een hoekschop af. Wordt het nog 3-0 voor rust?
45
De hoekschop van Buffel is veel te zwak. Het blijft voorlopig nog altijd 2-0.

Scheidsrechter
Rust
Is Racing Genk op weg naar zijn eerste thuiszege van het seizoen. De Limburgers gaan alvast met doelpunten bonus de rust in. Marvin Ogunjimi bracht de thuisploeg al vroeg op voorsprong. De aanvaller trapte nog een niet te missen kans over, maar een eigen doelpunt van Dominic Foley bezorgde Racing Genk toch nog een ruimere marge.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is afgetrapt met dezelfde 22 acteurs. Kan Cercle nog iets terugdoen?
52
Hein Vanhaezbrouck en Racing Genk halen opgelucht adem. Nyoni had de aansluitingstreffer aan de voet, maar knalt op de paal. Verhulst was kansloos.
55
Nu krijgt Racing Genk de kans om de wedstrijd in een definitieve plooi te leggen, maar Daniel Pudil wringt ze de nek om. De Tsjech stift het leer over Coppens maar ook over doel.
60
Foley krijgt de kans om zijn foutje van de eerste helft goed te maken, maar de Ier besluit veel te zwak. Verhulst redt met de voet. Nyoni trapt in de herneming recht in de handen van de Genkse goalie.
62
Cercle is nadrukkelijk aanwezig in de tweede helft. Nyoni reikt Foley een nieuwe kans aan. Het schot van de Ier is deze keer beter, maar recht op Verhulst.
63
Racing Genk probeert met een snelle tegenprik Cercle uit verband te spelen. Buffel kan echter onvoldoende bij de voorzet van Pudil en mist volledig zijn schot.
64
 Gele kaart voor Daniel Pudil

65
Pudil kan alleen richting doel gaan, maar wordt onterecht afgevlagd voor buitenspel. Dit was een unieke kans voor de aansluitingstreffer.
67
Coppens is verrast door een listige vrije trap van Tözser en bokst het leer onorthodox weg. Joneleit komt een voetje te kort om de rebound tegen de netten te prikken.
68
Gombami gaat neer na een duel met Joneleit. De Zimbabwaan schreeuwt het uit van de pijn.
70
Gombami wordt met de draagberrie van het veld gedragen en grijpt zich naar het hoofd. Het ziet er zeer ernstig uit.