Germinal Beerschot
chaCharleroi
Datum: 12/12/2009 20:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 18
Stadion: Olympische Stadion (Kiel)

Herbeleef Germinal Beerschot - Charleroi (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Germinal Beerschot en Charleroi live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Vooraf

Opstellingen
Germinal Beerschot: Pacovski Tomislav, Van Dooren Kurt, Monteyne Pieterjan, De Decker Wim, MacDonald Sherjill, Wanyama Victor, Dosunmu Tosin, Monteyne Martijn, Mikulic Tomislaw, Wamfor Justice, Goor Bart.
Charleroi: Chabbert Sébastien, Lella Jan, Guedioura Adlène, Habibou Mahamadou, Kéré Mahamoudou, Oulmers Abdelmajid, Christ Grégory, Kage Hervé, Diallo Ibrahima, Brillault Maxime, Théreau Cyril.
1
Scheidsrechter Geert Barbry fluit de wedstrijd op gang.
4
De eerste poging op doel is van de bezoekers. Christ knalt het leer vanuit de tweede lijn over de kooi van Pacovski.
6
Charleroi is de meest dreigende ploeg. Guedioura kan zomaar op Pacovski afgaan, maar mist dan volledig zijn schot. De bal hobbelt ruim vijftien meter naast doel.
10
Germinal Beerschot komt een eerste keer piepen aan het doel van Chabbert. Dosunmu brengt de bal voor vanop de rechterflank, maar MacDonald lijkt te verrast dat het leer voor zijn voeten rolt en besluit naast.
16
Dosunmu zet met een mooie beweging zijn mannetje in de wind en verstuurt dan een knappe pas richting Goor. Die komt net te laat. Geen van beide ploegen slaagt er in de wedstrijd in handen te nemen en de doelman van de tegenpartij aan het werk te zetten.
20
Het eerste schot tussen de palen komt op naam van Grégory Christ. Pacovski is echter niet verrast met de poging van de Fransman en raapt makkelijk op.
26
De supporters op het Kiel krijgen voorlopig niets te zien om zich aan op te warmen bij het koude weer. Germinal Beerschot en Charleroi leveren een zoutloze wedstrijd.
30
Germinal Beerschot is een schim van de ploeg die op Standard het spektakel verzorgde. Sébastien Chabbert werd nog geen enkele keer aan het werk gezet.
36
De supporters van Germinal Beerschot uiten hun ongenoegen over de slappe pot voetbal. 'Wij willen voetbal zien', weerklinkt er uit het paars-witte vak.
37
 Gele kaart voor Mahamoudou Kéré

40
Als Germinal Beerchot zelf niet voor gevaar kan zorgen, zullen we ze een beetje helpen, lijken de spelers van Charleroi te denken. Brillault speelt slecht terug op Chabbert. Die moet onder druk van Dosunmu het leer over de zijlijn buiten trappen.
43
Wat een slechte vrije trap van Guedioura. Het leer vliegt richting de hoekschopvlag. Typerend voor de bijzonder zwakke wedstrijd.
44
Wat geharrewar voor het doel van de bezoekers. Een schot van Goor wordt uiteindelijk afgeblokt door Kere. Het was de eerste dreiging van de thuisploeg in de eerste helft.


Scheidsrechter
Rust
Niets, noppes, nada. Meer veel er tijdens de eerste helft op het Kiel niet te beleven. Grégory Christ was de enige die een bal tussen de palen kreeg. Pacovski moest het zwakke schot gewoon oprapen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Na 45 seconden creëert de thuisploeg zijn eerst kans van de wedstrijd. MacDonald steekt het leer mooi door tot bij Goor, de middenvelder trapt een half metertje naast.
46
De tweede helft is op gang gebracht. Hopelijk brengen deze 45 minuten meer spektakel.
49
We zijn nog maar vier minuten bezig na rust en we hebben al meer gezien dan in de volledige eerste helft. Théréau knalt het leer over het doel van Pacovski.
50
Wat een misser van Mikulic. Een schot van Dosunmu wordt van de lijn gekeerd, de verdediger krijgt het leer in de rebound voor de voeten, maar besluit over. Deze bal had altijd moeten hangen.
56
Germinal Beerschot toont na de rust een ander gezicht. De Antwerpenaren tonen nu wel inzet en drang naar voren. De voorzet van Goor wordt echter weggekopt door Lella voor Dosunmu gevaarlijk kan zijn.
60
Vervangen Adlène Guedioura
Ingevallen Alessandro Cordaro


67
De hoop op een aangename tweede helft is weer de kop ingedrukt. Beide ploegen zijn weer hervallen in de slechte gewoonten uit de eerste helft.
70
Vervangen Wim De Decker
Ingevallen Daniel Cruz


86
Vervangen Cyril Théreau
Ingevallen Amad Al Hosni


89
Daniël Cruz probeert de ban te breken met een individuele actie, maar het schot van de Colombiaan verdwijnt hoog in de tribunes.


Scheidsrechter
Einde
Wat vond je van de match? Laat het weten in de Reacties.