Roeselare hoopt vanavond de stunt op het veld van Standard te bevestigen met een zege tegen Sint-Truiden. De Kanaries werden deze week de levieten gelezen door hun trainer en zullen zich dus moeten bewijzen. Wie trekt aan het langste eind op Schiervelde?
Roeselare: Sierens Jurgen, Hellings Sergio, Mirvic Damir, Huyghebaert Jeremy, Vanthournout Jeroen, Provoost Vincent, Vidarsson Bjarni, Kucera Stepan, De Pever Daan, Dequevy Joeri, Dissa Mahamadou Mama.
Sint-Truiden: Mignolet Simon, Mennes Wim, Wagemakers Marc, Euvrard Vincent, Odoi Denis, Cantaluppi Mario, Charaï Issame, Chimedza Cephas, Onana Hervé Ndjana, Sidibé Ibrahim, Schouterden Nils.
1
We zijn er aan begonnen.
4
Sidibe scoort, maar het doelpunt wordt afgekeurd omwille van een (heel licht) duwtje.
14
Chimedza trapt een vrijschop op de lat, Schouterden kopt de rebound naast. STVV is baas.
20
STVV blijft domineren en verdient langzamerhand een goaltje.
30
Roeselare komt langzamerhand beter in de wedstrijd.
36
 Gele kaart voor Mario Cantaluppi

37
De Pever wordt gelanceerd door Dequevy, pakt dan uit met een goed schot, maar Mignolet komt tussen.
44
Op slag van rust krijgt STVV nog een uitstekende kans. Een goed schot van Onana wordt afgeblokt, ook de rebound van Schouterden mist doel.

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten na een scoreloze eerste helft. STVV domineerde wel, maar miste de kansen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn begonnen aan de tweede helft.
58
Roeselare neemt nu het heft in handen, maar de kansen in de tweede helft zijn schaars.

Goal
Doelpunt van Stefan Nikolic (Bjarni Vidarsson)
Goal! Na een corner kopt Vidarsson de bal tot bij Nikolic, die perfect binnen kopt. 1-0, een gouden wissel van Van Wijk.
79

Goal
Doelpunt van Jonathan Wilmet (Onbekend Onbekend)
De wedstrijd lijkt ontploft. Meteen na de 1-0 scoort Jonathan Wilmet met een heerlijk afstandsschot de verdiende gelijkmaker.
90

Goal
Doelpunt van Ibrahima Sidibé (Onbekend Onbekend)
Ongelooflijk! STVV wint toch nog na een ultieme 1-2 van Sidibé. De aanvaller trapt de rebound na een schot van Wagemakers op de lat binnen.