Stadion: Stayen

Herbeleef STVV - KV Mechelen (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen STVV en KV Mechelen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Sint-Truiden en KV Mechelen hopen allebei stiekem nog op play-offs 1, maar dan moet er vanavond wel gewonnen worden. STVV start als favoriet, vooral omdat de Limburgers geen bekerwedstrijd speelden afgelopen woensdag, terwijl Mechelen 120 minuten op het veld stond.
Sint-Truiden: Mignolet Simon, Cantaluppi Mario, Wagemakers Marc, Euvrard Vincent, Odoi Denis, Mennes Wim, Charaï Issame, Chimedza Cephas, Schouterden Nils, Sidibé Ibrahim, Onana Hervé Ndjana.
KV Mechelen: Biebauw Wouter, Van Hoevelen Kenny, Ivens Jonas, Ghomsi Antonio, Chen Xavier, Persoons Koen, Buyens Yoni, Destorme David, Geudens Kevin, Mununga Joachim, Nong Aloys.
1
We zijn er aan begonnen.
2
De kans op goed voetbal vanavond is erg klein, want het veld op Staaien ligt er bijzonder slecht bij.
3
De eerste kans is voor Aloys Nong, hij trapt recht in de handen van Simon Mignolet.
14

Goal
Doelpunt van Ibrahima Sidibé (Hervé Ndjana Onana)
Onana kopt een hoekschop door tot bij Sidibé, die perfect binnen legt. STVV op voorsprong.
17
 Gele kaart voor Kenny Van Hoevelen

27

Goal
Doelpunt van Julien Gorius (Onbekend Onbekend)
Gorius scoort met een schitterend schot de gelijkmaker. Nu al de goal van het weekend.
28

Goal
Doelpunt van Vincent Euvrard (Onbekend Onbekend)
STVV scoort al meteen de 2-1. Biebauw verkijkt zich op een corner, Euvrard profiteert.
30
 Gele kaart voor Julien Gorius

35

Goal
Doelpunt van Joachim Mununga (Onbekend Onbekend)
Wat een wedstrijd! Cantaluppi schuift uit en geeft zo de bal aan Mununga. Die aarzelt niet en scoort de gelijkmaker.
38
 Gele kaart voor Nils Schouterden

44
 Gele kaart voor Antonio Ghomsi

45

Goal
Doelpunt van Nils Schouterden (Onbekend Onbekend)
Ongelooflijk, nog voor de rust neemt Sint-Truiden voor de derde keer de leiding. Dit keer legt Nils Schouterden het leer tegen de netten, in de rebound na een schot van Charaï.

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten na een spektakelrijke eerste helft. Wie 45 minuten vijf doelpunten had voorspeld op dit erbarmelijke veld, was meteen gek verklaard. Hopelijk biedt de tweede helft evenveel spektakel.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

60
De tweede helft heeft voorlopig weinig te bieden. Het spektakel van het eerste deel is zoek.
63
 2e gele kaart voor Antonio Ghomsi
KV Mechelen moet met tien man verder. Antonio Ghomsi mag gaan douchen.
65

Goal
Doelpunt van Issame Charaï (Onbekend Onbekend)
Na een knappe aanval over links legt Issame Charaï de 4-2 tegen de netten. De wedstrijd lijkt beslist.
69
 Rode kaart voor Kenneth Van Goethem
Ook Kenneth Van Goethem krijgt rood na een drieste tackle. KVM moet nu de wedstrijd met negen uitspelen.