Stadion: Stade Maurice Dufrasne (Sclessin)

Herbeleef Standard - Sporting Lokeren (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Standard en Sporting Lokeren live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Standard zit in crisis. Een overwinning tegen Lokeren is meer dan welkom. trainer Laszlo Bölöni laat Sarr, Dalmat en Marcos vanavond op de bank. Felipe, Mangala en Ramos komen in de ploeg. Defour en Jovanovic zijn geblesseerd. Bij Lokeren is iedereen fit.
Standard: Bolat Sinan, Mulemo Landry, Felipe (Felipe Trevizans Martins), Mangala Eliaquim, Ramos Ferreira Victor, Dufer Grégory, Nicaise Benjamin, Witsel Axel, Carcela-Gonzalez Mehdi, De Camargo Igor, Mbokani Dieumerci.
Lokeren: Lazic Jugoslav, Strul Avi, Doll Olivier, Ziv Yoav, Gueye Ibrahima, El Mouataz Hassan, Carevic Mario, Overmeire Killian, Tiko Tshilola Tshinyama, Smajic Sulejman, Janczyk Dawid.
1
De wedstrijd is begonnen.
5
Voorlopig nog geen kansen op Sclessin in de openingsminuten.
9
Goeie uitbraak van Lokeren, maar Bolat onderschept de voorzet van Janczyk.
10
Een knal van Nicaise belandt op de vuisten van Lazic.
12
De Camargo scoort, maar het doelpunt wordt afgekeurd vanwege buitenspel.
16
Een lage vrije trap van Overmeire gaat ongevaarlijk naast.
20
Een poging van Dufer gaat naast.
24

Goal
Doelpunt van Axel Witsel (Igor De Camargo)
De Camargo kopt de bal door tot bij Witsel en de Gouden Schoen werkt de bal mooi in het hoekje binnen: 1-0.
25

Goal
Doelpunt van Igor De Camargo (Landry Mulemo)
Standard lijkt in twee minuten de wedstrijd te beslissen. Mulemo zet goed voor na een lange inspanning en De Camargo kopt via de onderkant van de lat binnen.
27
Lokeren-voorzitter Roger Lambrecht kijkt maar bedrukt in de tribunes.
29
Dufer laat de 3-0 liggen. Hij komt helemaal vrij, maar Lazic pakt nog uit met een supersave.
33
Een omhaal van Axel Witsel gaat naast.
34
 Gele kaart voor Avi Strul

40
Lokeren staat voor een loodzware opdracht: twee goals ophalen. Een doelpunt voor de rust zou welkom zijn voor de bezoekers.
43
Bolat redt een vrije trap van Carevic.
44
Aan de overkant kopt De Camargo een voorzet van Dufer naast.

Scheidsrechter
Rust
Ref Nzolo maakt een einde aan de eerste helft. Standard gaat met een comfortabele voorsprong de rust in na twee dolle minuten. Lokeren dreigt af te stevenen op alweer een nederlaag.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.