Sint-Truiden: Mignolet Simon, Cantaluppi Mario, Wagemakers Marc, Euvrard Vincent, Odoi Denis, Mennes Wim, Delorge Peter, Chimedza Cephas, Wilmet Jonathan, Sidibé Ibrahim, Schouterden Nils.
Westerlo: De Winter Yves, Van Kerckhoven Nico, Mravac Adnan, Farssi Rachid, Vanaudenaerde Günther, Delen Jef, Iakovenko Oleksandr, Adams Mozes, Annab Lens, Dekelver Dieter, Obiora Odita Emanuel.
De wedstrijd is begonnen.
3
Gisteren lag er nog 7 centimeter sneeuw op Stayen, maar het veld werd tijdig sneeuwvrij gemaakt.
9
Sidibe kan niet niet bij een vrije trap van Euvrard. Westerlo komt voor het eerst goed weg.
12
Dekelver schiet ver naast na een hoekschop van Iakovenko.
15
 Gele kaart voor Ibrahima Sidibé

30
Sidibe krijgt zonder twijfel de beste kans van de wedstrijd. Delorge stuurt de topschutter diep, maar alleen voor doelman De Winter besluit Sidibe naast. Een enorme kans voor STVV!
36
Wilmet treuzelt te lang na een voorzet van Delorge en zo is de kans weg.
44
Sint-Truiden laat het betere van het spel zien voorlopig.

Scheidsrechter
Rust
Het is rust op Stayen. Er werd nog niet gescoord. Sint-Truiden was de meest dreigende ploeg, maar kon nog geen bal in het mandje leggen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is van start gegaan.
48
Iakovenko krijgt een goede kans, maar besluit voorlangs. Eerste waarschuwing voor STVV na de rust.
57
Sidibe trapt hoog over.
59
 Gele kaart voor Dieter Dekelver

65
Sint-Truiden is ook in de tweede helft de betere ploeg.
67
Vervangen Emanuel Obiora Odita
Ingevallen Joris Van Hout

68
Mark Wagemakers trapt over.
70
Wilmet krijgt de tijd om te schieten, maar hij trapt op Yves De Winter.
73
De Winter brengt redding op een schot van Delorge. De kansen zijn voor Sint-Truiden.
76

Goal
Doelpunt van Joris Van Hout (Oleksandr Iakovenko)
Sint-Truiden drukt, maar de goal valt aan de overkant. Invaller Joris Van Hout springt op een vrije trap van Iakovenko boven iedereen uit en kopt de 0-1 tegen de gang van het spel binnen.