Standard: Bolat Sinan, Collet Cédric, Defour Steven, Mbokani Dieumerci, De Camargo Igor, Camozzato Marcos, Sarr Mohamed, Mangala Eliaquim, Jovanovic Milan, Witsel Axel, Carcela-Gonzalez Mehdi.
De ruzie tussen Bölöni en Dalmat is blijkbaar nog niet bijgelegd, want de Fransman start op de bank.
Een vrije trap van Carcela wordt makkelijk gestopt door Sierens.
Een kopbal van Vandenbussche gaat naast. Toch een waarschuwing voor Standard.
11
Jovanovic dribbelt goed, maar zijn schot is te zwak.
16
De Bleeckere wijst naar de stip. Vandenbussche zou de bal met de hand geraakt hebben in het strafschopgebied. Penalty voor Standard dus.
17
 Rode kaart voor Bram Vandenbussche
Vandenbussche krijgt ook nog de rode kaart voor zijn hands.
18

Goal
Doelpunt van Milan Jovanovic (Onbekend Onbekend)
Sierens duikt naar de goeie hoek, maar Jovanovic scoort toch vanaf de stip: 0-1 voor Standard.
21

Goal
Doelpunt van Samir El Gaaouiri (Onbekend Onbekend)
Een vrije trap van El Gaaouiri gaat in de hoek binnen. Bolat verkijkt zich wat op die bal. Roeselare met tien weer langszij!
23
 Gele kaart voor Axel Witsel

26
Een schot van De Camargo gaat over.
30

Goal
Doelpunt van Mehdi Carcela (Cédric Collet)
Nieuwkomer Collet levert een heel goeie voorzet af en Mehdi Carcela knopt knap binnen: Standard dus opnieuw op voorsprong.
37
Een halve omhaal van Dieumerci Mbokani gaat naast.
42

Goal
Doelpunt van Dieumerci Mbokani (Mehdi Carcela)
Carcela wipt de bal tot bij Mbokani en die knalt in de verste hoek binnen: 1-3.

Scheidsrechter
Rust
Standard gaat met een veilige 1-3 voorsprong de rust in. Roeselare moet bovendien nog een hele helft met tien verder. De tweede helft lijkt dus overbodig.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
49

Goal
Jovanovic scoort zijn tweede doelpunt van de avond en maakt de pil nog wat bitterder voor Standard.
51
Mirvic knalt naast de kooi van Bolat.
55
Een kopbal van Jovanovic gaat over.
61
Na een knappe actie van Jovanovic besluit de Serviër op doelman Sierens. Mbokani kan ook de rebound niet benutten.