Volg de match tussen Club Brugge en KV Kortrijk live, samen met vele andere supporters.

Club Brugge: Stijnen Stijn, Vermeulen Jorn, Simaeys Jeroen, Alcaraz Antolin, Daerden Koen, Odjidja-Ofoe Vadis, Geraerts Karel, Blondel Jonathan, Sonck Wesley, Akpala Joseph, Chavez Daniƫl.
Kortrijk: Verbauwhede Glenn, Lazarevic Mladen , Vandenbroeck David, Belhocine Karim, Hempte Jimmy, Capon Brecht, De Beule Davy, Pavlovic Nebosja, Kums Sven, Ebrahim Ibou Savaneh, Benko Leon.
1
De wedstrijd is begonnen.
5
Glenn Verbauwhede houdt Wesley Sonck, die in de basis staat, van een doelpunt. Sonck draaide zich goed vrij, maar Verbauwhede redt tot twee keer toe.
5
Blondel neemt de bal in Ć©Ć©n tijd op de slof, maar zijn vluchtschot zoeft over.
7
Alcaraz kan helemaal vrij inkoppen na een voorzet van Odjidja. De kopbal gaat echter over.
14
Joseph Akpala kopt over de kooi van Verbauwhede.
17
Akpala besluit nu ongevaarlijk naast.
19
Verbauwhede houdt Kortrijk recht op een kopbal van Alcaraz.
21

Goal
Doelpunt van Sawaneh Ibou (Jimmy Hempte)
Hempte zet goed voor tot bij Ibouh en de spits torent boven Daerden uit en kopt binnen: 0-1.
27
Club Brugge is toch wat aangeslagen na het doelpunt van Kortrijk.
35
Club krijgt het tempo niet meer de hoogte in.
39

Goal
Doelpunt van Sawaneh Ibou (Onbekend Onbekend)
Het is 0-2 voor KV Kortrijk! Stijn Stijnen komt onnodig ver uit het doel en Ibou heeft de bal maar in het lege doel te duwen.
40

Goal
Doelpunt van Joseph Akpala (Karel Geraerts)
Goeie actie en voorzet van Sonck. Geraerts pikt de bal op en zet op zijn beurt voor, en Akpala kopt de bal tegen de netten. Club leeft weer.

Scheidsrechter
Rust
Kortrijk gaat verrassend met een voorsprong de rust in. Club Brugge begon goed, maar zakte snel weg. Gelukkig voor blauw-zwart scoorde Akpala de aansluitingstreffer.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.

48
Club dwingt meteen een hoekschop af, maar zonder verder gevaar.
49
 Gele kaart voor Brecht Capon

51
Aanval van Club: Dirar met een schot, Verbauwhede is verslagen maar Lazarevic redt op de lijn. Kortrijk komt zo goed weg.
54
Wesley Sonck kopt maar net naast de kooi van Verbauwhede.
55
Club komt nu heel dicht bij de gelijkmaker! Chavez ziet zijn schot op de lat belanden.
56
 Gele kaart voor Jonathan Blondel

58
Akpala kan net niet bij een voorzet van Nabil Dirar.
60
Een schot van Odjidja gaat ongevaarlijk naast en over.
60
Verbauwhede redt nu een schot van Wesley Sonck. Club dringt aan.
62
Hands van Belhocine in het strafschopgebied en ref De Bleeckere wijst naar de stip: penalty voor Club.
62
 Gele kaart voor Karim Belhocine

63

Goal
Doelpunt van Vadis Odjidja (Onbekend Onbekend)
Verbauwhede duikt naar de goede hoek, maar de penalty van Odjidja is perfect getrapt.
64
Vervangen Brecht Capon
Ingevallen Bram De Ly

71
Nog twintig minuten. Club heeft het meeste balbezit, maar kansen blijven na de gelijkmaker van Odjidja uit.
77
Vervangen Sven Kums
Ingevallen Tom Soetaers

78
Wesley Sonck krijgt de bal voor de voeten, maar trapt ver over.