Stadion: Olympische Stadion (Kiel)

Herbeleef Germinal Beerschot - KV Mechelen (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Germinal Beerschot en KV Mechelen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Welkom op het Kiel. Germinal Beerschot verspeelde op de vorige speeldag in de laatste minuut alsnog een punt. De bezoekers uit Mechelen stuntten tegen een numerieke meerderheid van Club Brugge. Wie trekt vanavond aan het langste eind.
Germinal Beerschot: Pacovski Tomislav, Clement Philippe, Van Dooren Kurt, De Decker Wim, Wamfor Justice, Haroun Faris, MacDonald Sherjill, Malki Sabah Sanharib, Goor Bart, Monteyne Pieterjan, De Man Mark.
KV Mechelen: Biebauw Wouter, Chen Xavier, Ivens Jonas, Ghomsi Antonio, Van Hoevelen Kenny, Persoons Koen, Gorius Julien, Buyens Yoni, Destorme David, Mununga Joachim, Nong Aloys.
1
We zijn eraan begonnen.
4
Dreiging van Germinal Beerschot in de openingsfase. Macdonalds schot wordt tijdig afgeblokt.
8

Goal
Doelpunt van Julien Gorius (Koen Persoons)
Eerste goede kans voor de Mechelaars.
10
De thuisploeg probeert meteen tegen te prikken. De Man trapt wat hopeloos ver naast het kader.
12

Goal
Doelpunt van Sabah Sanharib Malki (Onbekend Onbekend)
De bordjes hangen alweer gelijk.
15
De wedstrijd gaat lekker heen en weer. Knappe combinaties en collectief voetbal worden op het Kiel tentoon gespreid.
17
Clement kopt wat ongelukkig tegen de bal en verrast bijna zijn eigen doelman. Pacovski is bij de pinken.
19
Vrije trap met Gorius achter de bal. De bal gaat net over het doelhout.
22
Destorme zet met een knappe schijnbeweging een verdediger in de wind. Pacovski zit er uitstekend tussen.
26
Germinal Beerschot trekt de wedstrijd naar zich toe. Maar de Antwerpenaars geraken moeilijk in de zone van de waarheid.
29
Vrije trap voor de thuisploeg. Goor krijgt het leer via Clement op een Mechels hoofd, de bal gaat net over.
30
Wat een misser. De Decker trapt het leer voor een open kooi onbegrijpelijk naast.
34
Opnieuw een niet te missen kans. Ditmaal aan de overkant, Destorme knalt de bal net naast.
36
Kopballetje Ivens na een vrije trap, net naast.
41
Mechelen domineert en ziet Germinal Beerschot wat makker voetbal brengen.
43
Bart Goor werkt zich te pletter aan de linkerkant maar ziet weinig aansluiting van zijn teamgenoten.
45
 Gele kaart voor Kenny Van Hoevelen
Haalde Malki onderuit.
45+1

Goal
Doelpunt van Aloys Nong (David Destorme)

Scheidsrechter
Rust
Een verschroeiende openingsfase werd gesierd met twee doelpunten. Gorius trof raak voor de bezoekers, Malki voor de thuisploeg. In de blessuretijd van de eerste helft knalde Nong een nieuwe voorsprong tegen de netten.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We zijn aan de tweede helft begonnen.
46
Vervangen Justice Wamfor
Ingevallen Daniel Cruz

49
Beide elftallen beginnen voorzichtiger en doordachter aan de tweede helft. De wedstrijd zit voorlopig op slot.
55
Germinal Beerschot slaagt er niet in de bal in de ploeg te houden. Het kan wel eens een moeilijke tweede helft worden voor de thuisploeg.
56
Mununga met een schuchtere poging. Hij kopt de bal hoog over.
58
Vervangen Sabah Sanharib Malki
Ingevallen Bavon Tshibuabua

60
Destorme krijgt alle ruimte om op doel te besluiten. Pacovski gaat goed plat. De rebound van Nong wordt afgevlagd wegens buitenspel.
65
Nong gaat alleen door op de doelman. Hij stuit de bal te ver voor zich uit en laat de kans op de 1-3 liggen.
67
Schitterend ééntijdsvoetbal op de counter van de bezoekers. Van Hoevelen besluit overhaast naast.