Volg de match tussen Sporting Lokeren en Standard live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!
00:00
De wedstrijd zal iets later van start gaan. Om 20.10 zal deze beginnen.

Welkom op Daknam. Landskampioen Standard verschijnt niet zonder zorgen aan de aftrap tegen thuisploeg Lokeren. Defour, Witsel en Jovanovic zijn om welbekende reden buiten strijd. Bij de thuisploeg is het de grootste tijd om punten te sprokkelen. Voorzitter Lambrecht luidde eerder deze week de alarmklokken. Coach Jankovic moet dringend zijn manschappen doen voetballen.
Lokeren: Copa Barry Boubacar, Doll Olivier, Gueye Ibrahima, Carevic Mario, Muharemovic Veldin, Overmeire Killian, Tiko Tshilola Tshinyama, Malki Sabah Sanharib, Janczyk Dawid, Smajic Sulejman, Dupré Frederic.
Standard: Bolat Sinan, Rocha Ricardo, Sarr Mohamed, Felipe (Felipe Trevizans Martins), Camozzato Marcos, Dalmat Wilfried, De Camargo Igor, Carcela-Gonzalez Mehdi, Mangala Eliaquim, Mbokani Dieumerci, Traore Moussa .
1
Standard heeft de wedstrijd op gang getrapt.
4
Standard dreigt het eerst met een actie op rechts van Carcela. Zijn voorzet verdwijnt in de armen van doelman Copa.
8
Lokeren slaagt erin om Standard terug te dringen op eigen helft. Doelkansen levert dit alsnog niet op.
10
Copa wordt bestraft met een vrije trap nadat hij de bal buiten de zestien nog in de armen hield.
11

Goal
Doelpunt van Mehdi Carcela (Onbekend Onbekend)
De vrije trap wordt door Carcela knap in doel gekruld.
13
 Gele kaart voor Olivier Doll

15

Goal
Doelpunt van Sulejman Smajic (Onbekend Onbekend)

17

Goal
Doelpunt van Dieumerci Mbokani (Onbekend Onbekend)
Het gaat snel op Daknam. Schitterende uithaal met links van Mbokani.
21
Gevaarlijke kopbal van Malki. Bolat kan er nog net met het handje bij.
26

Goal
Doelpunt van Trevizans Felipe (Mehdi Carcela)

28
De Camargo waagt zijn kans van respectabele afstand. De bal gaat tegen de paal.
33
De bezoekers blijven de betere ploeg. Lokeren krijgt geen voet meer aan de grond.
34
 Gele kaart voor Frederic Dupré

38
De thuisploeg krijgt zijn spel niet opgelegd aan de landskampioen. De verdediging van Standard staat als een huis.
41
Janczyk dribbelt zich een weg richting doel. De bal gaat centimeters naast de doelpaal.
45+1
Malki laat de kans op de aansluitingstreffer liggen. Hij kopt een gemaakt doelpunt nog naast. Onbegrijpelijk.

Scheidsrechter
Rust
Standard zette de thuisploeg meteen goed vast. Lokeren had het niet gemakkelijk met de landskampioen. Lokeren kwam nog terug nadat Standard op 1-0 kwam via Carcela. Maar doelpunten van Mbokani en debutant Felipe plaatsten de 1-3 ruststand op het scorebord.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Joeri Van De Velde heeft de tweede helft op gang gefloten.
50
Het is bikkelen langs beide kanten. Lokeren is klaarblijkelijk niet van plan om zich al gewonnen te geven.
55
De tweede helft geraakt maar niet op gang. Het blijft bikkelen maar beide ploegen laten elkaar niet toe in de eigen zestien.
61
Lokeren probeert de druk op te voeren maar de Luikse organisatie geeft geen krimp.
63
 Gele kaart voor Mario Carevic

65
Vervangen Sabah Sanharib Malki
Ingevallen Iddi Baba

70
Van doelkansen is geen sprake meer. Voor de bezoekers hoeft het niet meer terwijl de thuisploeg zijn beste krachten lijkt verspeeld.