Stadion: Stade du Pays de Charleroi

Herbeleef Charleroi - KV Mechelen (Jupiler Pro League)

Volg de match tussen Charleroi en KV Mechelen live, samen met vele andere supporters.

Discussieer live mee!

Charleroi en KV Mechelen zijn allebei goed aan het seizoen begonnen. Beide ploegen hopen daar vandaag een vervolg aan te breien. Wie wint, blijft in de top zes en mag dus stilaan beginnen dromen van een plaatsje in de play-offs om het kampioenschap. Wie grijpt die kans?
Charleroi: Chabbert Sébastien, Kéré Mahamoudou, Franquart Peter, Brillault Maxime, Chakouri Mohamed, Oulmers Abdelmajid, Cordaro Alessandro, Christ Grégory, Kage Hervé, Iajour Mouhssine, Théreau Cyril.
KV Mechelen: Renard Olivier, Van Hoevelen Kenny, Ivens Jonas, Ghomsi Antonio, Chen Xavier, Persoons Koen, Gorius Julien, Buyens Yoni, Mununga Joachim, Rossini Giuseppe, Destorme David.
1
We zijn er aan begonnen.
2
Christ schiet, de bal vliegt ver naast.
10
Beide teams tasten nog wat af, het is wachten op echte doelkansen.
20
De wedstrijd blijft op en neer gaan, zonder dat er echte doelkansen vallen. Het is wachten tot de partij openbreekt.
23
Even opschudding want er ontstaat een opstootje tussen verschillende spelers. De scheidsrechter weet de betrokkenen gelukkig te bedaren.
24
 Gele kaart voor Alessandro Cordaro

30
Het blijft wachten op echte kansen. Het is wachten tot een doelpunt de partij echt doet openbreken.
30
 Gele kaart voor Antonio Ghomsi

41
Vervangen Xavier Chen
Ingevallen Kenneth Van Goethem

De geblesseerde Chen gaat eruit. Van Goethem vervangt hem.

Scheidsrechter
Rust
Na een bijzonder saaie eerste helft gaan we rusten bij een logische 0-0 stand. Het is wachten tot de wedstrijd echt openbreekt, hopelijk gebeurt dat in de tweede helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
We beginnen aan de tweede helft.
54
 Gele kaart voor Kenneth Van Goethem

55
Charleroi probeert wel, maar slaagt er nog steeds niet in echt kansen te creëren. Voor KV Mechelen hoeft het niet zo nodig, zij wachten af.
56

Goal
Doelpunt van Giuseppe Rossini (Julien Gorius)
Ongelooflijk! Uit zijn eerste echte kans scoort KV Mechelen meteen de 0-1. De thuisploeg is op achtervolgen aangewezen.
58
Brillault is dicht bij de gelijkmaker, hij knalt van dichtbij op doelman Renard.