Doelpunt van Thomas Buffel (Onbekend Onbekend)

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Tweede helft is van start gegaan.
55
Sint-Truiden is duidelijk de beste ploeg in de tweede helft. De Kanaries gaan voluit op zoek naar de 1-3, in de hoop zo toch nog kans te maken op een punt.
60
STVV blijft drukken. Een schot van Mennes gaat maar nipt naast.
64

Goal
Doelpunt van Vincent Euvrard (Onbekend Onbekend)
STVV krijgt wat het verdient. Vincent Euvrard kopt een hoekschop tegen de netten en geeft de thuisploeg weer hoop.
68
Vervangen Marvin Ogunjimi
Ingevallen Moussa Koita

71
STVV claimt een penalty na hands in de zestien, maar krijgt hem niet. Genk komt goed weg.
75
STVV blijft drukken, Genk geraakte in de tweede helft nauwelijks over de middellijn. Toch staat het nog altijd 1-3.
78

Goal
Doelpunt van Alex Da Silva (Onbekend Onbekend)
2-3! Daeseleire verdedigt slordig, Alex profiteert en scoort na een knap nummertje de verdiende 2-3. Het wordt toch nog bibberen voor Genk.
83

Goal
Doelpunt van Moussa Koita (Onbekend Onbekend)
Koita maakt de wedstrijd dan toch dood. De invaller legt de bal op een hoekschop tegen de netten. Jammer voor STVV, dat in de tweede helft bijzonder sterk speelde en van 0-3 naar 2-3 terug kwam.