Charleroi: Parfait Mandanda, Elvedin Dzinic, Francisco Javier Martos, Francis N'Ganga, Mijusko Bojovic, Hervé Kage, Cristophe Diandy, Onur Kaya, Ederson Tormena, Mohammed Aoulad, Giuseppe Rossini.
OH Leuven: Logan Bailly, Severino da Silva Robson, Wim Raymaekers, Kenny Thompson, Günther Vanaudenaerde, Kenneth Van Goethem, Karel Geraerts, Stefan Gislason, Christian Pouga, Sawaneh Ibou, Derick Ogbu (Chuka).

Doelpunt van Derick Ogbu (Chuka) (Sawaneh Ibou)

37
 Gele kaart voor Elvedin Dzinic

Scheidsrechter
Rust
Leuven kon al snel op voorsprong komen via Chuka. De thuisploeg wordt dan weer geteisterd door pech. Ederson moest na een kleine twintig minuten het veld geblesseerd verlaten.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Mohammed Aoulad
Ingevallen Ziguy Badibanga

46
We zijn terug aan de wedstrijd begonnen!
46
Kumedor staat nog niet zo lang op het veld, maar gaf een uitstekende pas op Rossini. Die laatste mist van dichtbij.
51
De inbreng van Badibanga lijkt zijn vruchten af te werpen. De verdediging van Leuven houdt voorlopig nog stand, maar voor hoe lang?
54
Christian Pouga wordt diep gestuurd en wipt over de Henegouwse doelman. N'Ganga is er net op tijd bij om de bal weg te werken.
55
Intermezzo: Wegens technische problemen werd de eerste helft niet live gebracht. De problemen zijn intussen opgelost.
59
De stormloop van Charleroi lijkt even te gaan liggen.
62
N'Ganga haalt uit op doel, maar Bailly redt.
64

Goal
Doelpunt van Sawaneh Ibou (Derick Ogbu (Chuka))
Ibou brengt de bezoekers op een dubbele voorsprong. Hij trapte een bal in de zestien overhoeks binnen. Hij wordt zo voorlopig alleen leider in de topschutterstand.

Goal
Doelpunt van Derick Ogbu (Chuka) (Onbekend Onbekend)

71

Goal
Met wat geluk komt hij voorbij Dzinic en schuift de bal voorbij Mandanda. De wedstrijd lijkt gespeeld.
75
Guiseppe Rossini lukt bijna de aansluitingstreffer, maar Bailly redt met een schitterende reflex.
80
Gemiste penalty! De bal eindigt op de stip dankzij handspel van Van Audenaerde. Gnohéré krijgt de uitgelezen kans om de 1-3 binnen te schieten, maar zijn stifter gaat over doel.
83
Het thuispubliek heeft genoeg gezien en verlaat in grote getallen het stadion.
84
Vervangen Logan Bailly
Ingevallen Yves Lenaerts

Bailly kan het niet houden van de pijn en moet noodgedwongen het veld verlaten. Lenaerts is zijn vervanger.
84

Goal
Thompson legt de bal op het hoofd van de aanvaller, die zijn hattrick compleet maakt.