Volg de match tussen OH Leuven en Club Brugge live, samen met vele andere supporters.

OH Leuven: Logan Bailly, Günther Vanaudenaerde, Kenny Thompson, Severino da Silva Robson, Wim Raymaekers, Karel Geraerts, Kenneth Van Goethem, Stefan Gislason, Christian Pouga, Derick Ogbu (Chuka), Sawaneh Ibou.
Club Brugge: Bojan Jorgacevic, Bart Buysse, Carl Hoefkens, Jordi Figueras Montel, Michael Almebäck, Jonathan Blondel, Lior Refaelov, Vadis Odjidja, Carlos Bacca, Maxime Lestienne, Victor Vazquez.
OHL heeft de bal aan het rollen gebracht.
3
De eerste corner van de partij is voor OHL.
4
Het eerste echte gevaar komt van de thuisploeg: Jorgacevic pakt een goede kopbal van Geraerts.
4

Goal
Doelpunt van Carlos Bacca (Victor Vazquez)

5

Goal
De eerste aanval van Club is onmiddellijk raak: Bacca tikt een voorzet van Vazquez binnen.
7
Opnieuw een uitstekende kans voor Club: Bacca komt alleen voor Bailly maar besluit ditmaal op de doelman.
8
Voor het eerst speelt OHL voor een volledig uitverkocht stadion: 9500 toeschouwers.
9
Refaelov gaat neer in de zestien maar het is een schwalbe oordeelt ref Liesveld.
9
Wat een wedstrijdbegin: Lestienne is dicht bij de 0-2 maar besluit in het zijnet. De Leuvense defensie is kaas met gaten in deze beginfase.
11

Goal
Doelpunt van Sawaneh Ibou (Onbekend Onbekend)

12

Goal
Ibou krult een vrije trap heel gevaarlijk in het pak. Niemand raakt de bal nog aan en zo botst die via de paal in doel.
16
Gevaarlijke voorzet van Thompson maar uiteindelijk kan Jorgacevic pakken.
17
 Gele kaart voor Jonathan Blondel
Blondel pakt al snel geel.
21
Na een geweldig wedstrijdbegin met 2 doelpunten gaat de storm nu even liggen en krijgen we wat meer middenveldspel.
22
Weer een mogelijkheid voor OHL: Pouga kan - op een drietal meter voor doel - net niet bij de bal.
23
Mooie combinatie van Club, Bacca knalt staalhard op de dwarsligger. Ondertussen gaan de handen in het hele stadion op elkaar in minuut 23 voor Sterchele.
30
Opnieuw mag OHL opgelucht ademhalen: Refaelov knalt vanaf de zijkant hard tegen de paal.
32
Chuka legt goed opzij tot bij Geraerts maar die mist zijn schot volledig.
34
Weer een kans op de 1-2: Blondel zet voor, Refaelov lepelt de bal van dichtbij over doel.
35

Goal
Doelpunt van Sawaneh Ibou (Karel Geraerts)
Geraerts behoudt het overzicht, legt terug op Ibou en die knalt heerlijk mooi in de verste hoek. Het stadion ontploft een tweede keer.
38
 Gele kaart voor Maxime Lestienne

39
 Gele kaart voor Severino da Silva Robson

39
Twee gele kaarten op 2 minuten. Na de 2-1 neemt de intensiteit toe op de grasmat.
40
Vrije trap voor Club op een aantrekkelijke plaats, aan de zijkant van de zestien. OHL kan ontzetten.
43
Odjidja gaat neer aan de rand van de zestien en opnieuw krijgt Club een vrije trap op een bijzonder mooie plaats.
44
Lestienne trapt de bal over.
45
Club dringt aan. Nog een corner voor rust maar die levert niets op.
45
Bacca kapt zich vrij en krult de bal maar nipt over de dwarsligger.

Scheidsrechter
Rust
Na een werkelijk fantastische eerste helft met heel veel kansen moet Club met een achterstand richting kleedkamer wandelen.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Derick Ogbu (Chuka)
Ingevallen Ovidy Karuru

46
De tweede helft is begonnen, hopelijk zorgt die voor evenveel opwinding als de eerste.
46
Geraerts kopt door richting Pouga maar Club kan nog net in hoekschop werken.
47
Hele mooie solo van Lestienne die Thompson omspeelt en de bal dan net over doel krult.
51
Weer krijgen de bezoekers een vrije trap op een prima plaats, een dikke 20 meter van het doel en weer morst Club met deze vrije trap. Refaelov trapt hoog over.
53
 Gele kaart voor Kenny Thompson

56
 Gele kaart voor Carlos Bacca

57
We zien nu minder mogelijkheden dan in de eerste helft maar er wordt bijzonder veel strijd geleverd op de grasmat.
58
 Gele kaart voor Victor Vazquez
Vazquez pakt geel voor protest. Het loopt niet bij Club en de spelers raken stilaan gefrustreerd.
58
 Gele kaart voor Michael Almebäck

59
OHL mag een vrije trap nemen op een tweetal meter buiten de zestien na de overtreding van Almeback.
59
Thompson trapt heel zwak in de muur.
60
Kans op de counter voor Lestienne maar hij trapt hard op het lichaam van Bailly.
61
Vervangen Lior Refaelov
Ingevallen Björn Vleminckx

62
De net ingevallen Vleminckx komt een eerste keer bij de bal: hij kopt een voorzet naast.
65
'Welkom in de hel van OHL' scanderen de fans. Ondertussen trekt Club hoe langer hoe meer naar voor op zoek naar de gelijkmaker.
68
 2e gele kaart voor Kenny Thompson
Thompson pakt heel even het truitje van Hoefkens vast en krijgt zijn tweede gele kaart van de avond, net op een moment dat OHL de partij onder controle had.
71
Club mag nog 20 minuten met 11 tegen 10 voetballen. Voor OHL wordt het overleven.
75
Goede tegenaanval van OHL: Karuru legt de bal op het hoofd van Gislason maar die kopt veel te zwak.
76
De bal komt voor de voeten van Bacca in de zestien maar die trapt voorlangs.
77
 Rode kaart voor Michael Almebäck
Een beresterke Ibou gaat alleen op Jorgacevic af en wordt in de zestien neergehaald door Almebäck. Strafschop en rood voor de Brugse verdediger.