De thuisploeg heeft de partij op gang gebracht.
Schitterende mogelijkheid voor KV Mechelen! Cordaro levert een perfecte voorzet af maar De Petter kopt van dichtbij op Copa.
Hola, hier ging Pacovski in de fout! Hij was te gerust op een schot van Patosi en bokst dat met veel geluk op de lat. Daarop bokst hij de bal in de voet van Mokulu maar die neemt het geschenk niet aan.
 Gele kaart voor Koen Persoons

18
Een knal van Pedersen gaat een metertje over.
25
Wow, hier komt nu Lokeren weer heel goed weg. Een mooie aanval van de Maneblussers: Van Loo zet voor, Pedersen neemt in één tijd op de slof maar besluit tegen de paal!
28
De thuisploeg neemt de match stevig in handen.
34

Goal
Doelpunt van Abdul-Yakuni Iddi (Robin Henkens)
Henkens zet goed voor en Iddi kan de bal aan de tweede paal binnentikken.
39
Even opschudding hier Achter de Kazerne! Op aangeven van de assistent wijst Dierick naar de stip voor Lokeren maar na een gesprek met zijn assistent wordt het een vrije trap voor KV Mechelen omwille van buitenspel.
41
Vervangen Abdul-Yakuni Iddi
Ingevallen Thomas Enevoldsen

44
Lokeren dringt nog aan kort voor de pauze.

Scheidsrechter
Rust
We zagen een leuke eerste helft met 2 voetballende ploegen. KV Mechelen had de beste mogelijkheden en overwicht en mag met een verdiende voorsprong de rust in.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Lokeren trapt de tweede periode op gang.
48
Een goede trap van Enevoldsen gaat net naast.
51

Goal
Doelpunt van Robin Henkens (Steven De Petter)
Een vlijmscherpe counter wordt door KV Mechelen perfect uitgespeeld. De Petter legt breed op Henkens die de bal over de uitgekomen Copa stift.
55
Ook na de 2-0 blijft KV Mechelen voluit voor de aanval kiezen. Lokeren heeft het moeilijk.
58
 Gele kaart voor Alessandro Cordaro

59
Vervangen Enes Saglik
Ingevallen Cédric Mitu

66
Het blijft een open wedstrijd. Lokeren gaat wel op zoek naar de gelijkmaker maar komt voorlopig niet tot kansen.
68
Vervangen Ivan Leko
Ingevallen Milos Maric

73
Vrije trap voor de Oost-Vlamingen vanop zo'n 30 meter. Maric trapt over.
77
Lokeren wil nog een slotoffensief opzetten maar heeft de ganse tweede helft nog geen enkele kans gecreëerd.
78
Een schot van Persoons wijkt af en gaat in hoekschop.
79
Pacovski brengt redding op een schot van Patosi.
81
 Gele kaart voor Benjamin Mokulu

81

Goal
Doelpunt van Milos Maric (Cédric Mitu)
Mitu legt de bal goed terug op Maric die mooi in de kruising trapt.
86
Lokeren perst er nog een slotoffensief uit. Levert het nog iets op?
87
 Gele kaart voor Laurens De Bock

90
Nog een hele gevaarlijke vrije trap voor Lokeren. Zelfs Copa trekt mee naar voor.