Lokeren countert snel en Dutra komt een paar centimeter te kort om de bal binnen te koppen.
Harbaoui gaat neer in de zestien maar de scheidsrechter fluit niet.
Charleroi heeft het moeilijk. Lokeren morst met de kansen.
Ederson maakt net buiten de zestien een fout op Junoir Dutra. Vrij trap voor lokeren!
Maric knalt de bal de tribune in.
39
Lokeren krijgt een hoekschop.
39
Charleroi countert snel. Francois had plaats om te schieten maar verknoeit de kans.
42
Lokeren mist een resem kansen. De Waaslanders verdienen een doelpunt.
44
Mandanda probeert de tijd te rekken.
45
 Gele kaart voor David Pollet

45
Lokeren krijgt een hoekschop maar kan er alweer niets mee doen.

Scheidsrechter
Rust
De eerste helft was gewoonweg zwak. Lokeren is de betere ploeg en krijgt meerdere kansen maar kan niet scoren.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is op gang gefloten.
47
Dutra probeert het van ver maar zijn schot gaat ver naast.
49
Pollet krijgt de eerste kans voor de Zebra's in de tweede helft maar zijn schot is te zwak.
52
N'Ganga blesseert zich aan zijn been. Hij moet tijdelijk het veld verlaten.
54
Charleroi dringt meer aan dan in de eerste helft. Ondanks de inzet levert het weinig echte kansen op.

59
Leko zijn eerste balcontact is direct een misser, zijn pas hobbelt buiten.
61
N'Ganga krijgt een grote kans, hij komt echter centimeters te kort om de voorzet binnen te tikken.
64

Goal
Doelpunt van David Pollet (Onbekend Onbekend)

68
Killian Overmeire probeert van ver te schieten maar Mandanda kan de bal nog buiten zijn doel houden.
70
Vervangen Sérgio Dutra Júnior
Ingevallen Nill De Pauw

72
Leko mag een vrije schop pakken net buiten de zestien. Hij knalt de bal in de winkelhaak maar Mandanda kan de bal nog net buiten duwen.
73
Charleroi kan de thuisploeg laten komen. De Waaslanders krijgen meerdere kansen maar geen enkele gaat binnen.
75
Lokeren morst met de kansen. Het spel begeeft zich de hele tijd rond het strafschopgebied van Charleroi.
76
Vervangen Guillaume François
Ingevallen Ziguy Badibanga

78
Mandanda is de beste man van Charleroi op het veld. Hij houdt de Zebra's recht met enkele fantastische reddingen.
82
Vervangen Kenneth Houdret
Ingevallen Abraham Kumedor

83
Mokulu probeert een strafschop te versieren maar de scheidsrechter Van De Velde trapt er niet in.
85
Lokeren dringt nog aan maar de bal wil er niet in.
86
Charleroi komt nog eens aan de bal. Bijna kan Pollet de 2-0 maken maar de kans wordt geneutraliseerd.

Goal
Doelpunt van Koen Persoons (Onbekend Onbekend)

90
Lokeren tikt de bal rond. Ze zijn tevreden met een gelijkspel waarmee ze hun plaats in POI veilig stellen.