Volg de match tussen Sporting Lokeren en KV Kortrijk live, samen met vele andere supporters.

Sporting Lokeren: Boubacar Copa, Jérémy Taravel, Mijat Maric, Giorgos Galitsios, Laurens De Bock, Killian Overmeire, Koen Persoons, Milos Maric, Ayanda Patosi, Hamdi Harbaoui, Nill De Pauw.
Kortrijk: Darren Keet, Alassane Tambe, Landry Mulemo, Gertjan De Mets, Ervin Zukanovic , Romain Reynaud, Nebosja Pavlovic, Brecht Dejaegere, Ernest Nfor, Jimmy Kamghain, Pablo Chavarria.
1
De wedstrijd is begonnen.
5
Een vrije trap van Nfor gaat hoog over. We kijken naar een evenwichtig begin van de wedstrijd.
9
Harbaoui probeert een afstandsschot dat naast gaat.
10
Lokeren voert de druk op. Patosi kopt over.
15
Kortrijk probeert om aan doelkansen te komen. Dejaegere zet zich door maar vind doelman Copa op zijn weg.
19
 Gele kaart voor Killian Overmeire

21
De thuisploeg stond bijna 1-0 voor. Chavarria zet voor. Maric kan nog net voor de neus van Kamghain in hoekschop werken.
25
Lokeren had nu de kans om te scoren. Persoon schiet van dichtbij op Tambwe en weg kans.
28
Keet moet redding brengen op een verlengde bal van Harbaoui. Kortrijk moet stand proberen te houden.
34
Het is een rommelige wedstrijd met veel slordige passes. Lokeren heeft momenteel de bovenhand.
37
 Gele kaart voor Brecht Dejaegere

42
Krijgen we nog een doelpunt voor rust?

Scheidsrechter
Rust
We gaan de rust in met 0-0 op het bord. Hopelijk krijgen we een betere tweede helft te zien.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
De tweede helft is begonnen.
48
Overmeire trapt van ver naast.
53
Patosi met een afstandsschot dat hoog over gaat.
54
Zukanovic trapt van dichtbij op doel. Copa houdt de nul met een knappe reflex.
56
Kortrijk krijgt een vrije trap van in de zestien meter. Copa raapte de bal op na terugspelen van een eigen ploegmaat.
58

Goal
Doelpunt van Ervin Zukanovic (Onbekend Onbekend)
De indirecte vrije trap levert ook een goal op. Zukanovic trapt de bal heerlijk binnen.
58
 Gele kaart voor Koen Persoons

59
Vervangen Brecht Dejaegere
Ingevallen Mustapha Oussalah

60
Persoons probeert doelman Keet te lobben. De bal waait over.
64
Lokeren lijkt aangeslagen na het doelpunt van de bezoekers. Het kan voorlopig geen vuist maken.
66
Harbaoui kopt een hoekschop van Maric naast.
69
 Gele kaart voor Gertjan De Mets

69
De thuisploeg laat de kans op de gelijkmaker liggen. Harbaoui knalt van dichtbij op Keet. Hier had de spits van Lokeren beter moeten doen.