Volg de match tussen Bergen en Charleroi live, samen met vele andere supporters.

Bergen: Olivier Werner, Peter Franquart, Jérémy Sapina, Pieterjan Monteyne, Mathieu Debisschop, Tom Van Imschoot, Zola Matumona, Benjamin Nicaise, Tim Matthys, Aloys Nong, Mustapha Jarju.
Charleroi: Parfait Mandanda, Elvedin Dzinic, Francisco Javier Martos, Francis N'Ganga, Mijusko Bojovic, Hervé Kage, Onur Kaya, Ederson Tormena, Cristophe Diandy, Harlem-Eddy Gnohere, Ziguy Badibanga.
1
De wedstrijd is begonnen.
1
Nong gaat al meteen neer in de zestien meter, maar Luc Wouters fluit geen strafschop.
2
Matthys zijn afstandsschot komt recht in de handen van doelman Madanda terecht.
3
Ook Nong probeert een afstandsschot. Het schot vliegt ver naast. De spits van Bergen begint gretig aan de match.
5

Goal
Doelpunt van Hervé Kage (Onbekend Onbekend)
Kage scoort in zijn 50ste match voor Charleroi. De middenvelder mocht doorgaan en krult de bal mooi voorbij Werner.
6

Goal

7

Goal
Doelpunt van Tom Van Imschoot (Onbekend Onbekend)
Het staat alweer gelijk. Van Imschoot trapt de bal tussen paal en doelman binnen.
8

Goal
Doelpunt van Harlem Gnohere (Hervé Kage)
Wat een dolle eerste tien minuten hier! Kage mag weer doorgaan. Gnohere komt dan in balbezit en trapt hoog in doel binnen.
9

Goal

10
De eerste tien minuten zijn voorbij en we hebben al drie doelpunten gezien. Het doet het beste vermoeden voor de rest van de wedstrijd.
12
Opnieuw een goede kans voor Bergen. Mattys probeerde een voorzet/schot. Matumona was net te laat om de gelijkmaker binnen te koppen.
17

Goal
Doelpunt van Ziguy Badibanga (Ederson Tormena)

18

Goal
Doelpunt van Ziguy Badibanga (Onbekend Onbekend)
Badibanga scoort met een gelukje de 1-3. De spits van Bergen trapt van ver op doel. Doelman Werner krijgt de bal die recht op hem afkomt niet onder controle.
23
Bergen probeert wat aan die achterstand te doen en voert de druk op. Al levert dat niet echt veel grote kansen op voor de thuisploeg.
28
De wedstrijd is een beetje stilgevallen na die fantastische eerste twintig minuten. Kan Bergen nog voor rust iets aan die achterstand doen?
33
Madanda bokst een vrije trap van Matumona uit zijn doel.

38
Jarju gaat door en trapt dan in het zijnet.
43
De wedstrijd is bijzonder rommelig geworden. Charlerloi wil met deze stand gaan rusten en Bergen probeert iets tegen te doen, maar is te onmondig.
43
 Gele kaart voor Mathieu Debisschop

Scheidsrechter
Rust
We gaan rusten met een 1-3 tussenstand na een aangename eerste helft. Hopelijk krijgen we evenveel goals in de tweede helft.

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
46
Vervangen Benjamin Nicaise
Ingevallen Jérémy Perbet

46
De tweede helft is begonnen.
46
Enzo Scifo gaat deze tweede helft alles op alles zetten. Hij brengt met Perbet een extra spits in en haalt er een controlerende middenvelder af.
51
Charleroi probeert de match te controleren. Bergen is op zoek naar een snelle goal.
54

Goal
Doelpunt van Mustapha Jarju (Onbekend Onbekend)
En daar heeft Bergen zijn snelle goal! Jarju trapt op aangeven van Nong keihard binnen.
56
Alles is nu nog mogelijk! Charleroi lijkt van slag en Bergen drukt door. De gelijkmaker hangt in de lucht.
58
Gnohere trapt een zwak schotje in de handen van Werner.
61
Er hangt een serieuze rookpluim boven het stadion. De supporters van Charleroi zijn daar verantwoordelijk voor.
62
Vervangen Harlem Gnohere
Ingevallen Mohammed Aoulad

65
Sapina met een grote kans. Hij kopt een hoekschop van Matthys naast.