Volg de match tussen Sporting Lokeren en Charleroi live, samen met vele andere supporters.

We zijn er aan begonnen op Daknam.
3

Goal
Doelpunt van Enes Saglik (Jessy GĂĄlvez LĂłpez)
En het staat al 0-1 voor de bezoekers uit Henegouwen. Ghilas met mooi voorbereidend werk, Saglik tikt tegen zijn ex-ploeg los in de winkelhaak.
8
Lokeren zit voorlopig in de achterzak van Charleroi, dat snediger is begonnen.
9

Goal
Doelpunt van Killian Overmeire (Nill De Pauw)
De match is nog geen tien minuten ver of we zagen al twee doelpunten. Overmeire met een droge knal en 1-1, alles te herdoen.
11
Schotje van Tormena gaat naast de kooi van Copa.
13
Vanaken laat passeren, Persoons krijgt de bal opzij en knalt hard op Mandanda.
15
De Pauw haalt eens uit. Amai, radijzen en dergelijke meer. De lat houdt de 2-1 van het scorebord.
19
Nu weer Charleroi met 2 pogingen kort op elkaar. Eerst moet Mandanda een kopbal van Dutra uit de kooi ranselen, daarna Kaya in twee keer over.
24

Goal
Doelpunt van Nill De Pauw (Hans Vanaken)
Lokeren heeft de match helemaal in handen genomen en staat ondertussen op voorsprong. Nill De Pauw zorgt met een overhoekse knal voor de 2-1.
26
Copa maakt serieus misbaar op zijn collegae en Maes.
30
Lokeren blijft ondertussen baas. Vanaken en Overmeire zijn hun schoten geblokt worden.
33
Een voorzet van François gaat over alles en iedereen. Daar komt Lokeren goed weg.
35
Overmeire mag zijn handjes kussen. Balverlies van OVermeire wordt niet afgestraft door Ghilas en daarna Saglik, die recht op Copa besluit.
38
Vervangen Jonathan Vervoort
Ingevallen Mourad Satli

43
Het spel wordt wat rommeliger en slordiger. We lijken op weg naar een 2-1 aan de rust.
45+1
En we krijgen er nog een minuutje bij hier op Daknam.

Scheidsrechter
Rust
Sporting Lokeren - Charleroi: 2-1

Wat vind je van de match? Laat het weten in de Reacties.
20:48
En we gaan rusten op Daknam. Lokeren startte matig, maar werd wakker door de vroege achterstand en zette de situatie nog voor de rust recht.
20:49
De stadionspeaker heeft er ook weer goed van: "Hier de ruststanden, Ici les ruststandes"
47
We zijn er terug aan begonnen op Daknam. Maes blijft ziedend op zijn spelers, die weer stonden te slapen in de eerste minuten. De voorzet van Saglik is scherp, gelukkig voor de thuisploeg raakt niemand hem aan.
50
Vanaken bedient De Pauw, maar die geeft nog een pass naar niemand. Altijd zelf schieten uit die positie.
55
Ineens een knal van Ghilas, maar Copa houdt de gelijkmaker uit zijn kooi.
56
Vervangen Jessy GĂĄlvez LĂłpez
Ingevallen Cédric Fauré

57
 Gele kaart voor Mourad Satli

59
Niet willen scoren, aldus de invallers. Satli doet het voorbereidend werk goed, maar Fauré van dichtbij nog naast.
65

Goal
Doelpunt van SĂ©rgio Dutra JĂșnior (Koen Persoons)
Mandanda gaat op een afgeweken bal van Dutra goed in de hoek, maar daarna doet hij te veel moeite om de bal binnen te houden. Persoons raapt op, Dutra kan voor een leeg doel binnentikken. Match gespeeld?
71
Bijna kan De Pauw een bal meenemen die over alles en iedereen heenwaaide, maar er zit nog een Charleroi-been tussen.
72
De Pauw loopt er Martos helemaal af, maar Mandanda is goed uit zijn kooi.